10.2.11

Το υπουργείο εξωτερικών γνωρίζει τι συμβαίνει στην Κύπρο;

ΠΑΛΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ¨ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ¨…

Εφ. Ταράφ 10-2-2011.

Υπάρχει ένα παιχνίδι εκεί πέρα
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τζεμίλ Τσιτσέκ, μιλώντας σχετικά με τις διαδηλώσεις στην ΤΔΒΚ, είπε πως « Υπάρχει ένα παιχνίδι εκεί πέρα, και αυτά τα παιχνίδια θα συνεχιστούνε από τώρα και πέρα»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τζεμίλ Τσιτσέκ, μιλώντας σχετικά με τις διαδηλώσεις στην ΤΔΒΚ, είπε πως «Υπάρχει ένα παιχνίδι εκεί πέρα, και αυτά τα παιχνίδια θα συνεχιστούνε από τώρα και πέρα. Το υπογραμμίζουμε, όλοι πρέπει να επαγρυπνούνε και να είναι προσεκτικοί. Διότι η πλευρά των Ρωμιών στριμώχτηκε. Η πλευρά των Ρωμιών προβοκάρει στηρίζοντας αυτά τα στοιχεία, θέλοντας την αρνητικότητα που πηγάζει από την μη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων να την ρίξει στην τουρκική πλευρά, και προσπαθεί να χαλάσει την αδερφοσύνη της Τουρκίας με την ΤΔΚΒ.»
Ο υπουργός Τσιτσέκ μετέχοντας ζωντανά σε εκπομπή του καναλιού NTV απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την επικαιρότητα. Σχολιάζοντας ο Τσιτσέκ τις διαδηλώσεις στην Κύπρο, είπε πως δεν άξιζαν στην Τουρκία οι άδικες κατηγορίες και ανέφερε πως «Εκεί υπάρχει μια ξεκάθαρη κίνηση. Στοιχεία που υποστηρίζουν τους Ρωμιούς, φερόμενα ανεύθυνα, εκμεταλλεύονται αυτούς που μετείχαν εκεί με άλλες σκέψεις και προσπαθούνε να διευρύνουν την απόσταση ανάμεσα στους λαούς της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ. Από τώρα και πέρα θα συμβαίνουν, δεν πρέπει να πέσουμε σε αυτή τη παγίδα.
………………………….
Ο Τσελίκ είπε ¨Ο άνθρωπος βρίζει στην πλατεία εμάς και την Τουρκία λέγοντας ¨πάρε τα χρήματα σου και φύγε¨, και την άλλη μέρα δεν αισθάνεται κανένα κώλυμα όταν παίρνει τα λεφτά που στέλνω¨, και έκανε έκκληση σε αυτά τα άτομα να χρησιμοποιούνε σε επωφελείς δουλειές τον μισθό που παίρνουνε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More