13.2.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στην τρόικα (2011-02-13) - ERT3
Η κυβέρνηση αξιοποιεί ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, δεν εκποιεί δημόσια γη, και τις αποφάσεις για το τι και το πώς, τις παίρνει συντεταγμένα η ελληνική κυβέρνηση και ουδείς άλλος.  Αυτό επισημ..(26 σχετικα αρθρα) (2 σχολια)
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα διόδια (2011-02-13) - ERT3
Με νέες συγκέντρωσεις και μπλόκα σε σταθμούς διοδίων απαντούν σήμερα τα μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", στην τροπολογία, που κατατέθηκε στη Βουλή και μετατρέπει την άρνηση πληρωμής σε παράβαση του ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στάση εργασίας τη Δευτέρα σε Μετρό και ηλεκτρικό (2011-02-13) - Capital.gr
Στάση εργασίας αύριο από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων στην Αττικό Μετρό και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.Παράλληλα, την Τρίτη, οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την αν..(20 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Απεβίωσε ο Κ. Κοσμόπουλος (2011-02-13) - Pathfinder.gr
Την τελευταία του πνοή άφησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, σε ηλικία 83 χρόνων, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος.Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκό..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Δεν αποκλείονται πρόωρες εκλογές (2011-02-13) - Express.gr
 TO ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απασχολεί σοβαρά την κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι επισήμως διαψεύδεται. Επί της ουσίας είναι «ένα δώρο που δεν θα ήθελε» το Μέγαρο Μαξίμου, όμως υπάρχουν πολλές μ.. (0 σχολια)
Συνέντευξη Αρη Σπηλιωτόπουλου στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" (2011-02-13) - Express.gr
 Σωστή χαρακτηρίζει την επιλογή Σαμαρά να καταψηφίσει το μνημόνιο ο ΑρηςΣπηλιωτόπουλος σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ενώ θεωρείμονομερή και άδικη την κριτική που ασκείται στη..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τρόικα: Λυπούμαστε για τις λάθος εντυπώσεις (2011-02-13) - Express.gr
  Πέρασαν 24 ώρες με δηλώσεις, επιστολές από την κυβέρνηση ότιθίχτηκε και άλλα πολλά για να βγάλει και η τρόικα μια ανακοίνωσηαπάντηση για τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.  .. (0 σχολια)
Αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόικα (2011-02-13) - Express.gr
 Στην αντεπίθεση, η οποία γίνεται όλο και πιο σκληρή, έχει περάσει η κυβέρνησηύστερα από όσα προκλητικά και απαράδεκτα ανέφεραν στη συνέντευξη τύπου πουέδωσαν χθες οι εκπρόσωποι της "τρόικας..(2 σχετικα αρθρα) (2 σχολια)
Απορρίπτει η Ν.Δ. συναίνεση για το νέοπλαίσιο δημοσιονομικής προσαρμογής (2011-02-12) - Express.gr
 AΠOMAKPYNETAI ακόμη περισσότερο η πιθανότητα συναίνεσης, καθώς χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. Α. Σαμαράς από το βήμα της Βουλής ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του όπως «απέρριψε το μνημόνιο 1, έτσι απορρίπτε.. (0 σχολια)
Ισραήλ: Νέος αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού (2011-02-13) - Pathfinder.gr
Νέος αρχηγός του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού διορίστηκε την Κυριακή ο στρατηγός Μπένι Γκαντζ από την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου. «Η κυβέρνηση ενέκρινε ομόφωνα τον διορισμό του Μπ..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κύμα βίας με νεκρούς στο Μεξικό (2011-02-13) - Antenna
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο σε μια ακόμα έξαρση της βίας που αποδίδεται στην δράση μελών συμμοριών στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Στην πολιτεία Τσιουάουα, 11 άνθρωποι σκοτ..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Περιμένουν την επόμενη ημέρα στην Αίγυπτο (2011-02-13) - Antenna
Ένα απέραντο πανηγύρι συνεχίζεται στο Κάιρο και στις άλλες μεγαλουπόλεις της Αιγύπτου, όπου χιλιάδες άνθρωποι γιορτάζουν για την ανατροπή του καθεστώτος Μουμπάρακ και αναμένουν την μετάβαση της χώρας..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αναβλήθηκε η τριμερής συνάντηση ΗΠΑ-Πακιστάν-Αφγανιστάν (2011-02-13) - Kathimerini
Αναβλήθηκε, για τον τρέχοντα μήνα, η προγραμματισμένη υψηλόβαθμη συνάντηση αξιωματούχων από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τις ΗΠΑ, για να εξεταστούν τα ζητήματα της περιοχής Πακιστάν και Αφγανιστάν, «επ..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Τρόικα: Συγγνώμη. Εμείς απλώς συμβουλεύουμε... (2011-02-13) - Imerisia
Τη λύπη τους εκφράζουν οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ με ανακοίνωσή τους, μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, για τις εντυπώσεις, που δημιουργήθηκαν, με τη συνέντευξή τους, την Παρασκευή. Μετά..(13 σχετικα αρθρα) (6 σχολια)
Spiegel: 500 δισ. ευρώ για τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό (2011-02-13) - Express.gr
 Συγκεκριμένη μορφή αποκτούν σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έναν μόνιμο μηχανισμό διάσωσης του ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο «Ευρωπαϊκός Μη..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
ΣΔΟΕ: 48ωρο λουκέτο σε 4 νυχτερινά κέντρα (2011-02-13) - euro2day
Στην αναστολή λειτουργίας τεσσάρων νυχτερινών καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν, σήμερα τα ξημερ..(4 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
¨Λουκέτο¨ σε 4 νυχτερινά κέντρα από ΣΔΟΕ (2011-02-13) - Imerisia
"Λουκέτο" σε δύο από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης έβαλαν οι φορολογικές παραβάσεις τους.Μετά από ελέγχους του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σφραγίστηκαν 48 ώρες ..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More