25.2.11

Οι τηλεοπτικές εκπομπές του Κωνσταντίνου Πλεύρη σε DVD!

Κυκλοφόρησε το DVD του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την Αρχαία Ελλάδα Μαζί δωρεάν και το νέο του βιβλίο «Αρχαία Ελληνικά-Μέθοδος Κατανοήσεως»

Τον Κωνσταντίνο Πλεύρη τον γνωρίσαμε μέσα από τα βιβλία του αλλά και από τις ελληνοκεντρικές τηλεοπτικές εκπομπές του κυρίως από την τηλεόραση του Τηλε Άστυ (τότε Tele City). Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ο πρώτος από μία σειρά ψηφιακών δίσκων (DVD) περιέχει δύο πρόσφατες εκπομπές ελληνοκεντρικού ενδιαφέροντος. Η πρώτη έχει θέμα:  "Εμείς οι Έλληνες" και η δεύτερη "Η Ελληνική Γλώσσα".
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι εκπομπές αυτές αποτελούν όαση Εθνικής αυτογνωσίας, με τις οποίες πρέπει να γαλουχηθούν οι νεώτερη γενιά αλλά και η παλαιότερη να σφυρηλατήσει τα Εθνικά της ιδανικά.  Μαζί με το DVD διατίθεται δωρεάν και το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη “Αρχαία Ελληνικά-Μέθοδος Κατανοήσεως”, που ασχολείται με το κατά πόσο η γλώσσα των αρχαίων προγόνων μας είναι σήμερα ζωντανή και τους τρόπους με τους οποίους αυτή μπορεί να γίνει κατανοητή από τον καθένα μας.

παραγγείλτε το από εδώ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More