2.3.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Δηλώσεις Ραγκούση για τους μετανάστες απεργούς- πείνας (2011-03-02) - Zougla.gr
Τη λύπη του για τη συνέχιση της απεργίας πείνας από τους περίπου 300 μετανάστες, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στους δημοσιογράφους.Ο κ. Ραγκούσης επέρριψε σημαντικές ευθύ..(35 σχετικα αρθρα) (10 σχολια)
Προβλήματα από τη βαρυχειμωνιά (2011-03-02) - Pathfinder.gr
Βαρυχειμωνιά επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα με θερμοκρασίες υπό το μηδέν και χιόνια στα ορεινά ακόμα και της Θεσσαλονίκης, από τα ξημερώματα, με τις αλυσίδες σε αρκετά σημεία, κυρίως των επαρχιακών δρόμω..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (2011-03-02) - Zougla.gr
Σε κατάληψη των κεντρικών υπηρεσιών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στην εταιρία, ενδεχομένως και εντός της εβδομά..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Εμμένει στην κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη η κυβέρνηση (2011-03-02) - Zougla.gr
Η πρόοδος και η ολοκλήρωση του έργου του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη παραμένει μεγάλη προτεραιότητα για την κυβέρνηση και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού η σύλληψη και αρχή του έργου έγ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Τον Απρίλιο η δικαστική απόφαση για την κλοπή της σορού του Τ. Παπαδόπουλου (2011-03-02) - Eleutherotypia
Στις 4 Απριλίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της της σύλησης του τάφου και της κλοπής της σορού τ..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Οι πρώτοι και οι έσχατοι στην μεταναστευτική πολιτική (2011-03-02) - Kathimerini
Καλές επιδόσεις στην υιοθέτηση πολιτικών ενσωμάτωσης των μεταναστών το 2010 είχαν η Σουηδία, Πορτογαλία, Καναδάς, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, το Βέλγιο, η Ισπανία, ΗΠΑ και η Ιταλία, ενώ χαμηλά στη ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Προσαρμογή της βιομηχανικήςνομοθεσίας στα πρότυπα της Ε.Ε. (2011-03-02) - Express.gr
 Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ της ελληνικήςνομοθεσίας στα κοινοτικά πρότυπα είναι το βασικό έργο της Μόνιμης ΕπιτροπήςΤεχνικής Βιομηχανικής Νομοθεσίας που συστήθηκε στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίαςμε απόφαση το..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Διάφορα είδη κοινωνικής διαμαρτυρίας (2011-03-02) - CityPress
Τα κυβερνητικά στελέχη εμφανίζονται προβληματισμένα με τις διαστάσεις που παίρνει η κοινωνική διαμαρτυρία κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής εξαπέλυσε χθες δριμύτα.. (0 σχολια)
Ανησυχούν για χειρότερα επεισόδια (2011-03-02) - City Press
Με εξαιρετικά αυστηρό τόνο απάντησε χθες η κυβέρνηση, διά του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή, στα περιστατικά φραστικής βίας τα οποία έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα κατά μελών του Υπουργικ.. (0 σχολια)
Άνοιξαν οι κάλπες στην Ολλανδία (2011-03-02) - Pathfinder.gr
Ολλανδία  — Άνοιξαν οι κάλπες για τις περιφερειακές εκλογές στην Ολλανδία που θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές για το μέλλον της κυβέρνησης μειοψηφίας του φιλελεύθερου πρωθυπουργού Μαρκ ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Γερμανία: Ο Ντε Μεζιέρ ο νέος υπουργός Άμυνας, ο Φρίντριχ ο νέος υπουργός Εσωτερικών (2011-03-02) - Imerisia
Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ προχώρησε σε μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησής της μετά την παραίτηση του υπουργού Άμυνας Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ.Η καγκελάριος ανακοίνωσε ότι νέος υπουργός Άμυνας..(23 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης (2011-03-02) - Kathimerini
Δύο νεκροί από πυρά εναντίον λεωφορείου με Αμερικανούς στρατιώτες στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης. Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός επίθεσης που άσκησε ένοπλος σε αμερικανικό στρατιωτικό λεωφορείου στο ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μαζικός τάφος με 17 πτώματα ανακαλύφθηκε στο Μεξικό (2011-03-02) - Eleutherotypia
Στρατιώτες στο Μεξικό ανακάλυψαν 17 πτώματα σε τάφο στην πόλη San Miguel Totolapan, που έχει πληγεί από τη βία των καρτέλ ναρκωτικών...(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Πάνω από τις 900 μονάδες το spread εν μέσω ανησυχιών για νέα υποβάθμιση (2011-03-02) - Τα Νέα
Πάνω από τις 900 μονάδες ανήλθε σήμερα το spread στα ελληνικά ομόλογα, μετά την προειδοποίηση της Standard & Poor's για νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας. Η διαφορά απόδοσ..(15 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Προσφυγή Olympic Air  Aegean κατά της Κομισιόν (2011-03-02) - Kathimerini
Οι δύο εταιρείες ζητούν ακύρωση απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού με την οποία δεν επιτρέπεται η συγχώνευσή τους. Προσφυγή από κοινού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα καταθέσουν από κοινού στο..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Πάνω από τις 900 μονάδες βάσης το spread (2011-03-02) - Kathimerini
Πάνω από τις 900 μονάδες βάσης η επιτοκιακή ψαλίδα μεταξύ των ελληνικών δεκαετών ομολόγων και των αντίστοιχων γερμανικών. Ανοδικά κινείται σήμερα το spread των 10ετών ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, ..(13 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αυστηρές ποινές στο νέο φορολογικό νόμο (2011-03-02) - Antenna
Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δέκα ημερών ακόμη και για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1 ευρώ, προβλέπει ο υπό ψήφιση φορολογικός νόμος. Στο ποινολόγιο, αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο αδικήματα που έχουν να ..(20 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More