16.5.11

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!


Μας κλέβουν, μας δολοφονούν, μας πουλάνε και θέλουν να μην δίνουν λογαριασμό πουθενά. Ή μάλλον να δίνουν λογαριασμό μόνον στα αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησής τους. Έχουν δε το θράσος να ζητούν από τους Έλληνες να πληρώνουν αυτόν τον λογαριασμό με δάκρυα και αίμα, η δε Ελλάδα να πληρώνει το σύγχρονο φόρο υποτέλειας με απώλειες ελληνικών εδαφών και ψυχών. Οι θρασείς αυτοί λέγονται καθεστωτικοί εξουσιαστές της πατρίδος μας.

Λέγονται εξουσιαστές και λειτουργούν στην πραγματικότητα ως θεσμικοί αντιεξουσιαστές και εκτελεστές του ελληνικού λαού. Συντηρούν το ίδιο μαγαζάκι του τρόμου μαζί με τους αντιεξουσιαστές του παρασκηνίου ανοίγοντας δρόμους για την εκτέλεση ψυχών και συμβολαίων εθνικού θανάτου. Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αποθέτουν ταυτοχρόνως το αποτρόπαιο έργο στα πόδια του διεθνιστικού νεοταξισμού. Είναι επίορκοι και προδότες του έθνους και της φυλής των Ελλήνων.

Μας εμφανίζουν πλαστές δημοσκοπήσεις όπου μεταξύ των παραφουσκωμένων ποσοστών των καθεστωτικών κομμάτων μας λένε ότι το 68% των Ελλήνων συμφωνούν με τις μεταρρυθμίσεις, δηλαδή την αφαίρεση των αποδοχών και των εργατικών δικαιωμάτων, και ακόμα πως το 64% συμφωνεί με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, δηλαδή το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Στη συνέχεια μας μιλούν για τις πιθανότητες επέκτασης του μνημονίου ή την ανάγκη σύναψης νέου μνημονίου, νέας δηλαδή θηλιάς σε μια χώρα που εκμηδενίζουν την παραγωγή για να χρωστούμε διαρκώς και περισσότερα. Ήδη αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι θα μείνουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι πολλά χρόνια στο κεφάλι μας αφού δεν φτάνουν τάχα τα 110 δις ευρώ που έχουν δανειστεί.

Στο μεταξύ η καθεστωτική εφημερίδα Καθημερινή γράφει ότι η ευρωζώνη ζητάει προκειμένου να μας δοθεί νέο πακέτο ή και οι επόμενες δόσεις του παρόντος δανείου να χρησιμοποιηθεί η δημόσια περιουσία ως υποθήκη. Και εκεί που αναρωτιόμαστε τι εννοούν ντόπιοι πωλητές και διεθνείς πραγματευτάδες, έρχεται ο πρωθυπουργός της παγκόσμιας διακυβέρνησης Παπανδρέου να δηλώσει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα ότι «το να μας ζητούν ένα νησί ή ένα μνημείο ως εγγύηση είναι σχεδόν ύβρις»!

Και επειδή η εκάστοτε ύβρις μετατρέπεται πάντοτε σε πολιτική επιλογή του καθεστώτος, μέγιστη ύβρις αποτελεί το γέμισμα της Πατρίδος μας με επικίνδυνους λαθρομετανάστες που εκτός της αυτονόητης παρανομίας τους κουβαλούν άκρατο μισελληνισμό. Η περίπτωση της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη είναι ενδεικτική. Ο τρόπος της εκτέλεσης του αδελφού μας αποδεικνύει ότι οι αλλοδαποί δράστες του φονικού δεν θέλανε απλώς να κλέψουνε αλλά να σκοτώσουνε.

Σε μια άλλη περίπτωση που ακολούθησε την δολοφονία του Μανώλη επάνω στην πιο ιερή στιγμή του ανθρώπου, τη γέννα του παιδιού του, ένας άλλος συνέλληνας, καθηγητής και λυκειάρχης, τραυματίστηκε από λαθρομετανάστες επειδή είχε ανάγλυφη την ελληνική σημαία στην τραγιάσκα του. Και όταν οι υπάνθρωποι αυτοί τον ρώτησαν γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του και ο λυκειάρχης απάντησε ότι το έχει επειδή είναι Έλληνας, οι πιθανότατα Πακιστανοί ή Αφγανοί δράστες του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Ο καθηγητής και ένας ακόμη συμπατριώτης μας που δέχτηκε επίθεση στην πλατεία Βικτωρίας δεν βρισκόντουσαν την στιγμή εκείνη στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για την άγρια δολοφονία του Μανώλη που έγινε. Όμως δέχτηκαν κι αυτοί και άλλοι Έλληνες επίθεση μόνο γιατί έχουν την ευλογία να είναι Έλληνες.

Όμως το ανθελληνικό καθεστώς της Πατρίδος μας παίρνει θέση μονάχα ενάντια στις ενέργειες αγανάκτησης των Ελλήνων απέναντι στους λαθροεισβολείς. Προέβη επιπλέον σε προσαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων Πατριωτών την ώρα που οι προκλήσεις των αλλοδαπών έβρισκαν συμπαραστάτες τούς πασίγνωστους παρακρατικούς ακροαριστερούς που έκαιγαν ελληνικές σημαίες και αναρτούσαν στη θέση τους τα πανιά του αναρχισμού ή τις σημαίες του Αφγανιστάν. Κάποιος συνέλληνας είχε γράψει το σύνθημα Ελλάς ή Τέφρα. Και ένας ακροαριστερός πήγε και έγραψε στην θέση του το σιχαμερό η Ελλάς στην τέφρα. Αυτή η εικόνα τα λέει όλα.

Η καθεστωτική προπαγάνδα βέβαια δουλεύει με τη συνήθη ανθελληνική συνέπεια. Σηκώνει επικοινωνιακή επίθεση συκοφάντησης των Ελλήνων Εθνικιστών και «ανακαλύπτει» ανύπαρκτες δολοφονικές επιθέσεις προς αλλοδαπούς. Κάνει όμως γαργάρα την προβοκατόρικη δολοφονία αλλοδαπού που όπως λέγεται έγινε δια αλλοδαπής χειρός. Παράλληλα υποβαθμίζεται το νεότερο συμβάν με την επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων με πέτρες και βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών συμπατριωτών μας σε παρακείμενη λαϊκή αγορά, δύο εκ των οποίων υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα.

Και ενώ στοχοποιείται και αφαιρείται η ζωή Ελλήνων, οι Τούρκοι μας διαμηνύουν ότι δεν μπορούμε να τους ξοφλήσουμε το χρέος από τα τέλη διέλευσης του αζερικού φυσικού αερίου, μας λένε τουρκικά νησιά το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, αγοράζουν νέα υπερσύγχρονα αποβατικά σκάφη με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και ο επικεφαλής των διπλωματικών μας λέει πως προσχωρούμε στην νεοοθωμανική αυτοκρατορία.

Έγερση λοιπόν εναντίον όλων. Εναντίον ανθελλήνων καθεστωτικών, λαθρόβιων εποικιστών και ψευτοσυμμάχων. Ιδού η οδός της εθνικής μας αναγεννήσεως. Ασπίδα για τις ζωές των Ελλήνων και δόρυ εναντίον όσων θέλουν την Πατρίδα μας σκλάβα. Και αφού αυτή η επιλογή των Ελλήνων Εθνικιστών ενοχλεί, αυτό σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει σε πείσμα των εχθρών της φυλής μας να πυκνώνει τις τάξεις μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More