10.5.11

Ο Αντιφωνητής γράφει...

Η ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΕΤ1

Eφ. Αντιφωνητής 1-5-2011

Για να μην ξεχνιόμαστε…
Επειδή δεν πρέπει να φεύγουν εντελώς από το μυαλό μας όσα προσπερνάει η επικαιρότητα, θα συμφωνήσουμε με τον Τζενγκίζ Ομέρ που έγραψε στη Μιλλέτ (31.3.2011) ένα άρθρο με τίτλο «Θυμηθείτε και θυμίστε ποιοι είστε!». Πράγματι, μία εφημερίδα που έχει μόνο καταδίκες στο ενεργητικό της – κι είναι τόσο λίγες επειδή κανένας δεν ήθελε να της δώσει σημασία κι αφορμή ηρωοποίησης – δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια είναι και τι ρόλο παίζει.

Ευτυχώς οι ίδιοι δεν παραλείπουν κάθε λίγο και λιγάκι να μας το θυμίζουν και ιδού τι έγραφε το προαναφερθέν άρθρο, μετά τις καταδίκες τους από τους θιχθέντες Πομάκους: «…Έγραψα και θα συνεχίσω να γράφω ότι κάποιοι αγράμματοι, απερίσκεπτοι και «καημένοι» εντός της Μειονότητας έχουν πιαστεί στη δίνη της προδοσίας… Έγραψα και θα συνεχίσω στο εξής να γράφω, χωρίς να κουράζομαι και να πτοούμαι, ότι αυτοί οι απερίσκεπτοι έχουν δηλώσει «Ελληνόψυχοι Πομάκοι» αλλά ο αριθμός τους δεν ξεπερνά τα δάχτυλα ενός χεριού… Έγραψα τονίζοντας και υπογραμμίζοντας πως αυτοί οι ηλίθιοι δεν έχουν την επιρροή και την αξίωση ώστε να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και να εκπροσωπήσουν όλη την Μειονότητα. Όσο αναπνέω θα συνεχίσω να το γράφω χωρίς να κουράζομαι, ώστε αυτοί κάποια στιγμή στο μέλλον να μην γίνουν ισχυροί. Δεν πρέπει να υποβιβάζεις τίποτα. Μπορεί σήμερα να μην είναι αποτελεσματικοί αλλά μπορεί να μεταμορφωθούν σε μια μεγάλη απειλή εάν εμείς δεν είμαστε ξύπνιοι. (…) Ισχυρίστηκα, απέδειξα, έγραψα και θα συνεχίσω να γράφω μέχρι να πεθάνω ότι, οι Ελληνόψυχοι Πομάκοι είναι προϊόν του σεναρίου του «βαθέος κράτους» και ο σκοπός είναι να αφομοιωθεί η Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Επειδή στο τέλος αποκαλύψαμε ως εφημερίδα ότι κορόιδεψαν κάποιους από την Μειονότητα γράφοντάς τους ως μέλη στον Ελληνόψυχο Πομακικό σύλλογο και επειδή με αυτόν τον τρόπο αποκωδικοποιήσαμε το παιχνίδι του βαθέος κράτους, υπήρξε καταγγελία εις βάρος μας…».
Τόσο συνετίστηκαν! Και μετά επιτίθενται στην ελληνική Δικαιοσύνη, γράφοντας: «Έγραψα και θα συνεχίσω να γράφω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη ότι, το κράτος προσπαθεί να εκφοβίσει την εφημερίδα μας με αυτήν την νομική νοοτροπία που είναι αντίθετη με την δικαιοσύνη (…) Εμείς αντιλαμβανόμαστε τις ποινές ως ενδείξεις του ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Από πείσμα θα συνεχίσουμε να γράφουμε». Αυτό σημαίνουν λοιπόν κατά τον κ. Τζενγκίζ οι καταδίκες του με αντίδικους τον Καραχότζα, τον Αγκά ή τον Ταχήρ, ότι είναι σε …καλό δρόμο! Έτσι βλέπει την ελληνική Δικαιοσύνη ο πρόμαχος αυτός του εκτουρκισμού των Πομάκων! Αποκαλυπτικός και ο τρόπος που κλείνει το άρθρο του: «Να το επαναλαμβάνετε. Κάθε μέρα να υπενθυμίζετε στους εαυτούς σας ξανά και ξανά το ποιοι είστε!» Καλά, είναι δυνατόν να ξεχάσω εγώ ποιος είμαι; Ή μήπως λες να μην ξεχάσω το ποιος ΛΕΩ ΤΩΡΑ ότι είμαι;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More