21.7.11

Οι κοινοβουλευτικοί παίζουν ...

Γίνεται ένας χαμός, και εμείς ως βουλευτές δεν ξέρουμε, δε μας είπε κανένας τίποτα!





 O Νίκος Σαλαγιάννης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο Flash 960
Αποσπάσματα της συνέντευξης:

<<Γίνεται ένας χαμός αυτή την περίοδο που έχουμε τόσα προβλήματα και έχουμε τόσες αγωνίες τι θα μας ξημερώσει, γίνεται ένας χαμός στην πιο κρίσιμη περίοδο την τουριστική και εμείς ως βουλευτές δεν ξέρουμε, δεν γνωρίζουμε, δε μας είπε κανένας τι ακριβώς συνέβη, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, με ποια αιτία, ποια αιτιολογία, ποιος ο λόγος, ποια είναι η θέση μας, τι πρέπει να αλλάξουμε.
Εδώ και 16 μέρες από τις 5 Ιουλίου όταν προέκυψε το θέμα κάναμε μια ερώτηση στον κ. Ραγκούση ακριβώς γιατί καταλαβαίναμε από την εμπειρία που έχουμε τόσα χρόνια ότι το πράγμα αυτό με τον τρόπο που βγαίνει δε θα βγει σε καλό και επομένως να του δώσουμε την ευκαιρία να έρθει στη Βουλή, να μας απαντήσει, να μας ενημερώσει και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση κανενός από ‘μας.
Φαίνεται ότι είναι λάθος η διαδικασία και όπως άνοιξε και όπως συνεχίζεται. Για παράδειγμα δεν είναι κατανοητό τώρα να υπάρχει μια δημόσια αποκάλυψη αντιθέσεων τέτοιου βάθους αδειασμάτων υπουργών μεταξύ τους σε μια κυβέρνηση που δίνει μια μάχη που λέει ότι είμαστε σε πόλεμο.>>


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More