3.8.11

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!




Η ζωή είναι καμωμένη για όσους έχουν πάρει την απόφαση να διάγουν την πορεία τους ως αληθινές ζωντανές υπάρξεις. Έχουν πάρει δηλαδή τον ανηφορικό μα και όμορφο δρόμο ώστε να αφήσουν το ίχνος τους διεκδικώντας την καλύτερη θέση κάτω από τον ήλιο, με το βλέμμα ψηλά και την διάθεση για μάχη έτοιμη προκειμένου να κατακτήσουν ισχύ, δόξα και πραγματική ειρήνη.
Πόλεμος και ειρήνη λοιπόν ζουν σαν δύο αγαπημένοι σύντροφοι που δεν έλαβαν τυχαία αλλά απολύτως δίκαια τη θέση τους στο γνωστό έργο του Ρώσου Πατριώτη Ντοστογιέφσκι, αφού κάθε λογική ανθρώπινη ύπαρξη πολεμά για να φτάσει στον τερματισμό της ειρήνης.
Όσοι Ζωντανοί Έλληνες κατά τον Ίωνα Δραγούμη, αυτοί μόνον έχουν συνηθίσει την αδυσώπητη και γοητευτική αλήθεια της ζωής. Έχουν μάθει να ζουν ως άξιοι συνεχιστές Μαρτύρων και Ηρώων που έχουν δώσει Αίμα Ελληνικό για να απολαμβάνουμε τα αγαθά και την ηρεμία μαζί με την συνείδηση της κληρονομιάς του Έλληνα. Φτάνει βέβαια τα αγαθά αυτά να είναι προϊόν της δικής μας εργασίας και η ηρεμία να είναι στηριγμένη στην όρθωση άπαρτων κάστρων ελληνικών.
Πολλές φορές η εξασφάλιση της εθνικής θωράκισης μπορεί να επιτευχθεί και μόνον με την αποφασιστικότητα στη θωριά παρέα με τη ρώμη της ελληνικής φύσης και το ελεύθερο πνεύμα της φυλής μας. Με τις αποσκευές γεμάτες από διάθεση και όπλα που απαιτούν οι σημερινές περιστάσεις.
Ύστερα πάλι έρχεται η ώρα της διεκδίκησης. Είναι η ώρα να μετουσιώσουμε το όραμα και τη διδαχή που έχουμε σχηματίσει μέσα στο υποσυνείδητο χρόνους πολλούς. Γιατί η διατήρηση της λευτεριάς και η δημιουργία πολιτισμού απαιτούν την ικανότητα να βαστάς τη γη και τους ανθρώπους σου στην αγκαλιά του Έθνους ακόμη και στην περίπτωση που έχει απολέσει ένα τμήμα ή και το σύνολο αυτών. Διότι αν δεν το κάνεις, θα χάσεις κάθε δικαίωμα να σηκωθείς ως ελεύθερος λαός. Επομένως θα σβήσεις οριστικά.
Αλλά κι αν πάλι είναι να διεκδικήσεις ζωτικό χώρο που θα δώσει έδαφος δράσης, διαβίωσης και οικονομικής ισχύος, επομένως και εθνικής ισχύος, στο Έθνος σου, τότε θα επεκτείνεις παρουσία και επιρροή. Θα κάνεις την ενέργεια στην οποία προέβη ο Μέγας Στρατηλάτης Αλέξανδρος που με την επικράτηση του Ελληνισμού στην εκστρατεία του, κατόρθωσε να βγάλει τους εχθρούς από τα πόδια της Ελλάδος, να τρανώσει τον Ελληνισμό σε κοσμοκρατορία και να κάνει αποδεκτή αυτή την Ελληνική Κοσμοκρατορία από τους κατακτηθέντες λαούς δια μέσω του ανυπέρβλητου Ελληνικού Πολιτισμού και το χτίσιμο κοινωνιών δικαίου.
Ο πόλεμος λοιπόν δικαίως θεωρείται και έχει υμνηθεί ως η οδός που οδηγεί στην ειρήνη. Την μόνιμη, διαρκή και δίκαιη ειρήνη. Γιατί αλίμονο σ’ αυτόν όπου έχει ειρήνη εξαρτώμενη. Φόρου υποτελή ειρήνη με ξένη και ξενοκίνητη ηγεσία. Αυτός θα ξεχρεώσει μονάχα με το χαμό του μέσα από μια άτιμη ειρήνη. Πόλεμος πατήρ των πάντων έλεγε ο μέγιστος Έλλην φιλόσοφος Ηράκλειτος.
Αυτός ο μεγάλος άνδρας ήταν ο πρώτος υμνωδός της έννοιας του πολέμου. Όχι φυσικά ως χαοτικό μηχανισμό ούτε ως καταστροφέα λαών και πολιτισμών, αλλά ως μηχανισμό κατάκτησης λευτεριάς, κοινωνίας δικαίου, πολιτισμού και ισχύος. Διότι πολύ απλά τα πάντα κατακτώνται στη ζωή και τίποτα δεν χαρίζεται. Ο δυνατός είναι αυτός που ορίζει τη μοίρα του και ουδείς άλλος.
Αυτές τις μεγάλες αλήθειες διδάσκει η Ελληνική Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία από τα βάθη των αιώνων. Οι σημερινοί ηγετίσκοι, ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες και οχήματα ξενοκρατίας, δεν τις εφαρμόζουν διότι τους είναι ανοίκειες και διότι αποστολή τους είναι το γκρέμισμα του έθνους μας από κοινού με τον διεθνιστικό νεοταξισμό. Θέλουν να ξορκίσουν τον πόλεμο ως το απόλυτο κακό για να προτιμήσουμε την άτιμη ειρήνη, παραδίδοντας πλούτο, εδάφη και Έλληνες στα χέρια των βαρβάρων της εποχής. Γι’ αυτό δεν θωρακίζουν την Ελλάδα. Για να φανεί απαραίτητη η παράδοση, δαιμονοποιείται η εθνική αντίσταση.
Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η καλύτερη απεμπλοκή από τις διαχρονικές απώλειες είναι η πολεμική ετοιμότητα του Ελληνικού Έθνους. Είναι η όρθωση του τείχους της Πατρίδος με τα πιο αποτελεσματικά υλικά. Και αυτά τα υλικά είναι η ενίσχυση του ελληνικού στρατού σε έμψυχο υλικό και εξοπλισμό, η τόνωση του ηθικού και του ηρωικού στοιχείου στο λαό και η διεκδίκηση πολιτικού ρόλου και εθνικής ολοκλήρωσης για το Ελληνικό Έθνος. Ο ύμνος στην πολεμική αρετή για τον Ελληνισμό είναι ύμνος στην ηγεμονική θέση και την λευτεριά του Έλληνα. Βασιλιάς και Στρατηλάτης, Λεωνίδας και Αλέξανδρος μαζί http://www.youtube.com/watch?v=Pv3_UteA34c&feature=share, όπως τραγουδούν υμνώντας την Ελλάδα οι Manowar.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More