10.11.11

Καιρός για εθνική αντιπολίτευση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Καιρός για εθνική αντιπολίτευση

Τις τελευταίες ημέρες τα κόμματα εξουσίας έδειξαν τον πραγματικό εαυτό τους: είναι, δηλαδή, εντολοδόχοι ξένων αποφάσεων και συμφερόντων. Το όνομα του πρωθυπουργού της κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει ότι, όλη αυτή η κατάσταση ξεκαθάρισε το ποιος είναι με τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας και ποιος είναι με τα συμφέροντα των υπερεθνικών οργανισμών.

Όσοι ελπίζουν ή στηρίζουν κάποια ελπίδα σε αυτή την κυβέρνηση, βρίσκονται απέναντι από τον ελληνικό λαό, από τα πραγματικά του συμφέροντα και κυρίως το μέλλον του.

Ήλθε ο καιρός για μια εθνική αντιπολίτευση, η οποία θα είναι απέναντι στις μικροπολιτικές επιδιώξεις των κομμάτων εξουσίας και παραεξουσίας και κυρίως θα είναι μια εθνική αντιπολίτευση.

Δεν θα αφήσουμε την αριστερά να καπηλεύεται τον πατριωτισμό των Ελλήνων και κυρίως την αντίδρασή τους στην πτώχευση και την διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Πραγματικά αδιάφορο είναι για το Εθνικό Μέτωπο το πότε θα γίνουν οι εκλογές, καθώς δεν τις θεωρούμε αυτοσκοπό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είμαστε παρόντες.

Γραφείο Τύπου



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More