21.1.12

Να τον χαίρονται οι σοσιαληστές.


Ο κόσμος καίγεται… ο Γιώργος πάει Κόστα Ρίκα
Πάει, λέει, ο Γ. Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα για ... να προεδρεύσει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!
Δεν συμφωνούμε με τον αρθρογράφο του newsbomb ότι η παρουσία του είναι απαραίτητη στην Ελλάδα και ότι δεν πρέπει να φύγει τώρα.
Αντιθέτως, ποτέ δεν ήταν πιο περιττή η παρουσία του στην Ελλάδα από ότι τώρα!
Εξ άλλου τι να κάνει πλέον στην Ελλάδα;


Στο ΔΝΤ την έβαλε, με τις αλχημίες και με τα στημένα εικονικά "δημοψηφίσματα" και τις λοιπές δόλιες ή άδολες ενέργειες στον πολιτικό και οικονομικό τομέα οι οποίες οφείλοντο είτε σε ασχετοσύνη, είτε σε εκτέλεση εντολών, είτε σε ευήθεια κατάφερε να καταστρέψει τη χώρα, έτσι ώστε να μην έχει τίποτα άλλο να της κάνει...

Ας πάει να προεδρεύσει ( από τον πρόεδρο κρίνονται και τα λοιπά μέλη.....) στη σοσιαληστρική διεθνή μια και αρέσκεται να ομιλεί για σοσιαλισμό, πράσινη...ανάπτυξη και πράσινα άλογα...
(Ας υπήρχε ανάπτυξη στη χώρα και ας ήταν και...ροζ! Το πράσινο μας ...μάρανε!)


Θα ήταν ευχής έργον- και για τον ίδιο, να ζητούσε- με την ευκαιρία- πολιτικό άσυλο στη Κόστα Ρίκα, ώστε να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες των πράξεών του στην Ελλάδα.
Για την κατάντια της χώρας και τις ευθύνες εκείνων που την κατέστρεψαν, να είναι σίγουροι ΟΛΟΙ οι διατελέσαντες είτε πρωθυπουργοί, είτε υπουργοί είτε Διευθυντές Τραπέζης Ελλάδος, ότι θα λογοδοτήσουν αρμοδίως θα επιμοιρασθούν οι ευθύνες ενός εκάστου και όσοι βρεθούν ένοχοι θα τιμωρηθούν βαρύτατα και με ποινές σκοπιμότητος, ώστε στο μέλλον οι επόμενοι κυβερνήτες αυτής της χώρας να το σκέφτονται καλά πριν αποφασίσουν την διάπραξη παρομοίων πράξεων και παραλείψεων.
Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει και δεν είναι δυνατόν οι καταστροφείς της Χώρας να μείνουν ατιμώρητοι.
EFENPRESS


ΥΓ
Δεν πιστεύουμε να πάει με το Προεδρικό αεροσκάφος....
http://efenpress.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More