23.2.12

Παρακολουθείστε σήμερα στοaxisradio.gr στις 18.00 την εκπομπή Μαύρα γράμματα σε Λευκές σελίδες. Μία εκπομή για το Ελληνικό πατριωτικό βιβλίο.

Σήμερα στις 18:00 στο Axis Radio.gr αφιέρωμα στους Έλληνες εθνικιστές συγγραφείς και κλήρωση για τους φίλους του logxi.com στο Axis Radio.
Σήμερα, στις 18:00 στο Axis Radio, η  εκπομπή «Μαύρα γράμματα σε Λευκές σελίδες» που επιμελείται και παρουσιάζει ο συνεργάτης της Λόγχης, Νίκος Παπαγεωργίου θα έχει θέμα τους «Έλληνες Εθνικιστές συγγραφείς». Μαζί μας θα είναι ο Ευάγγελος Χανιώτης για να παρουσιάσουμε τα βιβλία του. Κατά την διάρκεια της εκπομπής ένας τυχερός από αυτούς που θα επικοινωνήσουν μαζί μας  μέσω e-mail ή στο facebook, θα κερδίσει το βιβλίο «Ανάμεσα σε δύο Κόσμους». Μπείτε στην σελίδα της Λόγχης στο facebook γράψτε απλά «θέλω να συμμετέχω στην κλήρωση» ή κάντε «like» και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός.

Θα παρουσιάσουμε ακόμη  την  τρέχουσα βιβλιογραφία και θα γίνει  αναφορά  στην δολοφονία του Μίκη Μάντακα από τους Ιταλούς κομμουνιστές την δεκαετία του 1970. Μείνετε συντονισμένοι…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More