4.5.12

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος υπ. βουλευτής στην Α' Αθηνών με το ΛΑΟΣ!

Γεννήθηκα το 1973 στην Αθήνα συγκεκριμένα στην Κυψέλη, όπου και μεγάλωσα και έζησα. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μπάρι, στην Ιταλία, είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και εργάζομαι στο κέντρο. Από το 2003, είμαι εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» και γενικότερα δραστηριοποιούμαι στον χώρο των εκδόσεων. Είμαι πολιτικοποιημένος από πολύ μικρή ηλικία στον πατριωτικό χώρο και ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης μας, ενώ το 2006 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, όντας επικεφαλής του συνδυασμού Αθήνα-Πόλη Ελληνική.

Στη σημερινή εποχή, με τα προβλήματα να φαντάζουν ανυπέρβλητα, κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν δικαιούται να παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις. Θεώρησα λοιπόν υποχρέωσή μου να κατέλθω υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, στην Α΄ Αθηνών, συνδράμοντας την προσπάθεια για έξοδο από την κρίση και την ανάκτηση της εθνικής αυτοπεποίθησης.

Τα προβλήματα στην Αθήνα, είναι δεδομένα. Ο εποικισμός τηςν πόλης μας από αμέτρητους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει εκρηκτικά προβλήματα ασφάλειας αλλά και δημόσιας υγείας στο κέντρο των Αθηνών, η αναρχία που επικρατεί και έχει διαλύσει το εμπορικό κέντρο αλλά και η υποδούλωση των κυβερνώντων στα κελεύσματα των κερδοσκόπων και των εκπροσώπων τους της τρόικας, έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό τοπίο στην Αθήνα, για το οποίο τα δύο μεγάλα κόμματα φέρουν ακέραια την ευθύνη.

Ας αποτελέσει η 6η Μαΐου, την απαρχή για την Ανάσταση της πατρίδας μας, ας αποτελέσει την απαρχή για την αναζωογόνηση της πόλης μας, ώστε η Αθήνα να ξαναγίνει πόλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

http://www.dzafeiropoulos.gr/index.


 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More