11.5.12

Τα καλύτερα έρχονται.


Εμειναν εκτός βουλής και η ασυλία πήγε περίπατο.... Μήπως ήρθε η ώρα τους;


Οπως είναι φυσικό η βουλευτική ασυλία για πολλούς από τους κατηγορουμένους για εσχάτη προδοσία πρώην βουλευτες του ΠΑΣΟΚ πάει περίπατο....
Το σχέδιο της "θυσίας του Ακη" για το καλό του κινήματος δεν έπιασε....
Κι εκεί που μόλις τέλειωναν οι εκλογές με την μεγάλη νίκη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θα τον έβγαζαν έξω (για να μην μιλήσει κιόλας και κάψει κανέναν) τώρα ετοιμάζονται τα παράπλευρα κελιά για την "φιλοξενία" μερικών ακόμα άσπονδων φίλων του...
Ας δούμε ποιά πρωτοκλασάτα στελέχη με βαριές ευθύνες για την απόπειρα καταστροφής των μελλοντικών ελληνικών γενεών μένουν εκτός της νέας Βουλής....
Αναδημοσιεύουμε από το newsit:
Από τις 160 έδρες που είχε το 2009 το ΠΑΣΟΚ τώρα μόλις που κατάφερε να πάρει 41 βουλευτές.

Και όπως είναι φυσικό κορυφαία στελέχη του κόμματος μένουν εκτός βουλής.

Στη Α' Αθηνών το ΠΑΣΟΚ εκλέγει μόλις ένα βουλευτή και αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης. Έτσι εκτός θα μείνουν η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, ο Νάσος Αλευράς, ο υπουργός Πολιτισμού  Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου και  ο Χρήστος Παπουτσής.

Στη Β' Αθηνών έγινε πραγματική πανωλεθρία για το ΠΑΣΟΚ αφού από 20 βουλευτές θα βγάλει μόνο τέσσερις. Τις θέσεις αυτές θα πάρουν ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Μίμης Ανδρουλάκης και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Εκτός θα μείνουν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας αλλά και η Μιλένα Αποστολάκη, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Άννα Νταλάρα, η Ροδούλα Ζήση που ήταν και αντιπρόεδρος της Βουλής.

Εκτός μένει και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου που είχε κατέβει υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής.

Το ΠΑΣΟΚ στην Καστορία δεν εκλέγει βουλευτή και έτσι εκτός μένει και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
Άλλη μια απώλεια είναι στην Κέρκυρα που δεν βγάζει επίσης βουλευτή και εκτός μένει η Άντζελα Γκερέκου.

Στη Θεσσαλονίκη τώρα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης αλλά στην Α΄Θεσσαλονικής εκλέγει μόνο ένα βουλευτή και την έδρα αυτή θα την πάρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Έτσι λογικά θα μείνουν εκτός ο Γιάννης Μαγκριώτης, η Χρύσα Αράπογλου αλλά και η Εύα Καϊλή.

Εκτός θα μείνει και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης αφού στην Κορινθία το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει κανένα βουλευτή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More