26.2.10

Έχουν πέσει οι μάσκες ......

Να αποκαλυφθούν οι οικονομικοί εκτελεστές της Ελλάδα

Καιρός να πέσουν οι μάσκες. Οι Απόκριες τελείωσαν. Είναι ώρα να αποκαλυφθούν οι οικονομικοί εκτελεστές της Ελλάδας. Διότι παρατράβηξε η μακάβρια παράσταση κατά της χώρας από κάθε σχετικό και άσχετο παράγοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.


Έφτασε η στιγμή να ορθώσει το ανάστημά του ο Έλληνας... Πρωθυπουργός στα διεθνή καρτέλ του πλούτου που «βρήκαν» άλλοθι την κρίση της ελληνικής οικονομίας και αλωνίζουν. Να ήταν τυχαίο το πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας «Daily Telegraph», η οποία στις αρχές Ιανουαρίου έγραφε φαρδιά – πλατιά «2010. The year of the pigs», δηλαδή «2010. Η χρονιά των χοίρων», όπου pigs τα αρχικά των χωρών: Portugal, Italy, Greece, Spain (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία).

Η διαδικασία δεδομένη. Βαρύγδουποι οίκοι χρηματοπιστωτικού ελέγχου και αξιολόγησης αναλαμβάνουν συμβόλαια «οικονομικού θανάτου» για χώρες, των οποίων η αξία στο πολιτικό και πολιτιστικό χρηματιστήριο ξεπερνά την πίεση των διμερών σχέσεων και η θέση τους στην πυραμίδα των ενεργειακών πηγών υπερβαίνει τις πολυμερείς συνθήκες.

Από τη Νότιο Ευρώπη, πρώτη στη λίστα των οικονομικών εκτελεστών, η Ελλάδα και η Ισπανία. Στόχος, με τη βοήθεια και εσωτερικών υπονομευτικών πολιτικών, να φιλοτεχνηθεί η εικόνα μίας χώρας αναξιόπιστης. Να παρουσιαστούν οι Έλληνες στο σύνολό τους ψεύτες, σχεδόν απόβλητοι από τα ευρωπαϊκά όργανα. Κι έτσι, να προωθηθεί το «κλείσιμο» των Εθνικών μας Θεμάτων.

Οι σύμμαχοί μας θα μας καλέσουν να αποδεχθούμε το τελεσίγραφο των διαμεσολαβητών για το Σκοπιανό. Ομοίως θα πράξουν και για τα ελληνοτουρκικά και στο Αιγαίο. «Δε δύνασθε να ομιλείτε, κύριοι. Χρωστάτε παντού. Έχετε τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα», θα πουν αυταρχικά στους Κυβερνήτες της Ελλάδας. Και αφού οι ευλαβείς υψηλοί «προστάτες» φανούν και ελεήμονες σε μία χώρα – παρία, πάντα με το αζημίωτο. Θα αρπάξουν την ευκαιρία να καθυποτάξουν οικονομικά την εγχώρια οικονομία (βλέπε Δ.Ν.Τ.).

Η συνέχεια είναι προβλέψιμη. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη φαντασία. Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές θα ζητήσουν τα ανταλλάγματα. Η Ελλάδα έχει πάρει ήδη αυτό τον δρόμο. Η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών και ο Δημήτρης Δρούτσας δείχνουν να μην το αντιλαμβάνονται.

Αφυπνιστείτε πριν είναι αργά. Όπως κάνουν κάποιοι στην Ισπανία, όπου κατάλαβαν ότι στις «Παγκόσμιες Αδελφότητες», δεν αρέσει πως η μεγάλη χώρα της Ιβηρικής «προβάλλει» ως ηγέτιδα δύναμη του Λατινόφωνου Κόσμου της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής και ξεκίνησαν να την χτυπούν οικονομικά.
πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More