25.2.10

Οι .....Ακροδεξιοί !!!!!

Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στον Άγιο Παντελεήμονα και στην πλατεία Αμερικής , επαναφέρουμε ένα σημείωμα που είχαμε γράψει πριν από  λίγο καιρό και μας έκανε την τιμή  η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ να το αναδημοσιεύσει στην σαββατιάτικη έκδοση της και την ευχαριστούμε πολύ.







Καθημερινά ο κος Χρυσοχοϊδης  δεν κάνει άλλη δουλεία παρά να ανακοινώνει και να δημιουργεί νέες υπηρεσίες στην Αστυνομία τις οποίες  αποκαλεί διευθύνσεις και αντί η εγκληματικότητα να μειώνεται έχει πάρει πλέον ανεξέλικτες διαστάσεις . Οι δε τρομοκρατία κτυπά όπου και όποτε θέλει.     
Εξήντα περίπου  ημέρες διακυβέρνησης  από το ΠΑΣΟΚ χρειάστηκαν για να ανακαλύψει  ο υπουργός Προστασίας του πολίτη κος Χρυσοχοϊδης   ότι η Δημοκρατία στην χώρα μας κινδυνεύει από την Ακροδεξιά. Έτσι λοιπόν ο φιλοσοφών μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες υπουργός , ο οποίος με αυτοκρατορικό ύφος κάνει συνεχώς  δηλώσεις , αποφάσισε να συστήσει  Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας με κύριο στόχο τον έλεγχο των ακροδεξιών ομάδων από τις οποίες κινδυνεύουν κατά την άποψή  του κυρίως  οι λαθρομετανάστες .Εκφράζει επίσης την ανησυχία του για ενδεχόμενες επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων εναντίων  κυρίως αλλοδαπών.
Δηλαδή με λίγα λόγια  θα  αρχίσει το φακέλωμα κάθε Έλληνα  πολίτη ο οποίος θα εκφράζει την αγανάκτηση του για την κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν φέρει σε απόγνωση τον Ελληνικό λαό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι οι λαθρομετανάστες έχουν γκετοποιήσει  ολόκληρες συνοικίες των Αθηνών προκαλώντας με την συμπεριφορά τους , τους  κατοίκους  αυτών των περιοχών . Τα μικρά καταστήματα και οι έμποροι του κέντρου των Αθηνών καθημερινά αντιμετωπίζουν  τεράστια προβλήματα αφού βλέπουν μπροστά από τα  καταστήματα τους οι λαθρομετανάστες να   πωλούν τα ίδια εμπορεύματα σε εξευτελιστικές τιμές αφού τα περισσότερα από αυτά είναι προϊόντα λαθραίων εισαγωγών ή προέρχονται από τις λεηλασίες των καταστημάτων που προβαίνουν κατά καιρούς οι αναρχικοί με την σύμπραξη των λαθρομεταναστών .  
Κινδυνεύει λοιπόν  η δημοκρατία μας  κατά τον  υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ. Θα τον πληροφορήσουμε λοιπόν  ότι η δημοκρατία κινδυνεύει από την διαφθορά ,  τα σκάνδαλα και τις κομπίνες  των πολιτικών, οι οποίοι με τις πράξεις τους έχουν διασύρει τους θεσμούς και τους νόμους του κράτους και έχουν λεηλατηθεί  τα θησαυροφυλάκια του κράτους  από το μακρύ τους χέρι   ώστε σήμερα στα ταμεία <<να μην υπάρχει σάλιο >>  .
Πολιτικοί δεν είναι αυτοί οι οποίοι βρέθηκαν σε ένα βράδυ με μεζονέτες ,πισίνες ,κατοικίες αναψυκτήρια,off-shore εταιρείες για να αποφύγουν την φορολογία των εισοδημάτων τους και κάνουν πολυτελείς γάμους σε πανάκριβα ξενοδοχεία του εξωτερικού. Μπορούν να μας πληροφορήσουν εάν ακροδεξιοί έστησαν την κομπίνα του χρηματιστηρίου και μέσα σε ένα βράδυ χάθηκαν ολόκληρες περιουσίες και χρήματα μικροεπενδυτών;
Ακροδεξιοί έστησαν τα σκάνδαλα με τα καρτέλ γάλακτος και τις υποκλοπές των τηλεφώνων ακόμη και του πρωθυπουργού ; Ακροδεξιοί είχαν συμμετοχή στο σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου και σήμερα στην βουλή ετοιμάζουν πάλι  εξεταστικές επιτροπές για να βρουν τους κλέφτες ; Ακροδεξιοί έστησαν το σκάνδαλο με τα ομόλογα; Ακροδεξιοί   έφεραν την χώρα μας σε αυτό το οικονομικό χάλι και έχουμε γίνει ο περίγελως του κόσμου και καμία ξένη χώρα δεν μας έχει σε υπόληψη; Ακροδεξιοί έφαγαν τα οικονομικά πακέτα προερχόμενα από την Ε.Ε. και καταχρέωσαν την χώρα μας με 300 δις ευρώ επιπλέον ; Ακροδεξιούς και ακροδεξιά κόμματα χρηματοδοτούσε ο Χριστοφοράκος της SIEMENS και ακροδεξιοί ήσαν   αυτοί οι οποίοι ελάμβαναν δωράκια , λεμονοστύφτες, βραστήρες, τοστιέρες, ηλεκτρικά σίδερα ,κ.λ.π.;
Ακροδεξιοί κατέστησαν την πατρίδα μας πρώτη σε διαφθορά σε ολόκληρο τον κόσμο;  Ας μας απαντήσει ο κος υπουργός εάν μπορεί.
Εάν τώρα ακροδεξιοί είναι οι πατριώτες που αγωνίζονται η πατρίδα τους να παραμείνει Ελληνική, που κατεβαίνουν να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και να μην πάρουν  τα Σκόπια το όνομα  Μακεδονία .  
Εάν είναι ακροδεξιοί όσοι αγωνίζονται να παραμείνει το Αιγαίο Ελληνικό , να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο και να μη ψηφισθεί νέο σχέδιο τύπου Ανάν .
Εάν είναι ακροδεξιοί όσοι κατεβαίνουν να συμπαρασταθούν στους κατοίκους των περιοχών που έχουν κατακλυσθεί από λαθρομετανάστες , οι οποίοι κοπρίζουν ,διακινούν ναρκωτικά, κλέβουν, ληστεύουν ,βιάζουν .
Τότε πληροφορούμε τον κο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ ότι πράγματι είμαστε ακροδεξιοί , εθνικιστές,πατριώτες και θα είναι τιμή μας να μας φακελώσει και να μας κλείσει στις φυλακές της δημοκρατίας του όπως έκανε με τον νεαρό δημοσιογράφο πατριώτη και αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.  
Νίκος Αγαπηνός.   


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More