15.4.10

Επιτέλους ας τιμωριθεί κάποιος.....

O λαός θέλει τιμωρία των ενόχων...

Από τον Νίκο Χατζίδη

Πρέπει να το καταλάβουμε η χώρα έχει χρεοκοπήσει. Απορώ με τους οικονομολόγους-μπακάληδες αυτής της χώρας που δεν βγαίνουν να μιλήσουν καθαρά γιʼαυτήν την πραγματικότητα. Τα 300 δις. ευρώ δημόσιο χρέος θα βαίνει αυξανόμενο τα επόμενα χρόνια και μας έχει ήδη πάρει από κάτω . Που μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ανατάξουμε αφού είμαστε μια κατεστραμμένη χώρα, μια χώρα δημοσίων υπαλλήλων χωρίς καμιά παραγωγή. Δεν είναι δυνατόν να καλείται η φτωχολογιά να πληρώσει για την χρεοκοπία της χώρας που έφεραν οι πολιτικοί.
Ο λαός θέλει...

να δεί:
1) Να τιμωρούνται οι ένοχοι που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.
2)Να αλλάζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας και να δικάζονται και οι πολιτικοί όπως όλος ο κοσμάκης από την δικαιοσύνη.
3)Να κληθούν από τις ανακριτικές αρχές της χώρας οι πρωθυπουργοί και όλοι οι πολιτικοί που πέρασαν από τα οικονομικά υπουργεία από το 1996 μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα οι: Σημίτης- Καραμανλής- Παπαντωνίου- Αλ.Παπαδόπουλος- Πάχτας-Μπετενιώτης- Δρύς- Ανωμερίτης- Μπαλτάς- Χριστοδουλάκης- Ζαφειρόπουλος- Φωτιάδης-Φλωρίδης- Φαρμάκης- Αλογοσκούφης- Δούκας- Φώλιας- Ρεγκούζας- Μπέζας- Παπαθανασίου-Λέγκας- Μπούρας.
Δεν μπορεί η χώρα να έχει χρεοκοπήσει και να μην ευθύνεται κανείς!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More