14.4.10

Να μην απουσιάσει κανείς.

Εθνικές εκδηλώσεις Απριλίου


260410-giannopoulos[ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑθΗΝΑ]
Οι εκδόσεις «Πελασγός» και το περιοδικό «PATRIA» σας προσκαλούν την Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισσίας 43, Αμπελόκηποι) στην παρουσίαση του νέου έργου του συγγραφέως, Νικολάου Καρρά με τίτλο «Περικλής Γιαννόπουλος εκατονταετία 1910-2010». Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:Δημήτρης Παπαγεωργίου (εκδότης του "PATRIA")
Μάκης Βορίδης (Βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ.), Πολύδωρος Δάκογλου (εκδότης «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Πελοποννήσου») και ο συγγραφέας και πολιτικός επιστήμων Νικόλαος Καρράς. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας.

290410-par-makagwn[ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑθΗΝΑ]Το Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης», σε συνεργασία με τις εκδόσεις PATRIA, σας προσκαλούν στις 29 Απριλίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο PRESIDENT (Λεωφόρος Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι), στην παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή Χρίστου Γούδη:«Η Αλήθεια για τον Μακεδονικό Αγώνα 1904-1908». Για το θέμα του βιβλίου θα μιλήσει ο ιστορικός-συγγραφέας Σαράντος Ι. Καργάκος.
Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι εκδότες-συγγραφείς: Παντελής Γιαννουλάκης.
Δημοσθένης Κούκουνας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η γλύπτρια Ναταλία Μελά εγγονή του ήρωος Μακεδονομάχου Παύλου Μελά. Την παρουσίαση θα συντονίζει ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου «Ίων Δραγούμης», δημοσιογράφος-συγγραφέας Βαγγέλης Παπαδόπουλος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More