13.5.10

Δημήτρη είμαστε όλοι δίπλα σου!!!

Το… φωτογραφικό ενδιαφέρον του Καρατζαφέρη για τον Δημήτρη!


Ερώτηση από τον βουλευτή της ΝΔ Νίκο Νικολόπουλο, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ. σιωπά
karatzaferis_2Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου μέσα στη φυλακή, να τον καλύψει υποτίθεται πολιτικά (και οικονομικά) και από εκεί και πέρα… τίποτα. Μόνο λόγια. Ήρθε λοιπόν ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, να καταθέσει ερώτηση στη βουλή για τον δημοσιογράφο της «Ελεύθερης Ωρας».
Ο Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να παρακολουθεί άπραγη, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, τη συνεχιζόμενη κράτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαγεωργίου, ο οποίος ενώ κάλυπτε δημοσιογραφικά για λογαριασμό της «ΕΩ» συλλαλητήριο στο σταθμό του Μετρό των Αμπελοκήπων, χτυπήθηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του και στη συνέχεια τη σύλληψη και προφυλάκισή του.
Ο βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζει ότι η προσωρινή κράτηση που διατάχτηκε σε βάρος του είναι μέτρο που επιβάλλεται σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις και είναι πραγματικά πρωτοφανές και σαφέστατα εκτός του γράμματος και του πνεύματος του Νόμου να προφυλακίζεται ένας δημοσιογράφος με γνωστή διαμονή στη χώρα και χωρίς την παραμικρή υπόνοια ότι είναι ύποπτος φυγής και παρά την καθ’ όλα επιτηδευμένη στοχοποίησή του, και μάλιστα βάσει διάταξης που σύμφωνα με τοποθετήσεις της πολιτικής ηγεσίας θα αποσυρθεί.
nikolopoulos
Ο κ. Νικολόπουλος ρωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης αν θα ερευνήσει τις καταγγελίες του κρατούμενου δημοσιογράφου, σχετικά με την επιτηδευμένη στοχοποίηση και ενοχοποίησή του από συγκεκριμένα κέντρα και τι μέτρα σκοπεύει να λάβει ώστε η Δικαιοσύνη να μην ενεργεί υπό το κράτος των απειλών και των πιέσεων εξτρεμιστικών πολιτικών χώρων που εχθρεύονται το κράτος.
Αλήθεια ο ΛΑ.Ο.Σ. με τους 15 βουλευτές που διαθέτει γιατί δεν καταθέτει μια επερώτηση στον κ. Καστανίδη, που αποφυλάκισε με βούλευμα τον Μάριο, ο οποίος κρατείτο κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα; Υπάρχει… κεντρική απαγόρευση για να μην… στεναχωρηθεί το ΠΑΣΟΚ και χαθεί η… συγκυβέρνηση; Ας μας δώσει κάποιος τις απαραίτητες εξηγήσεις για να ξέρουμε τι (μας) γίνεται!  
Ελεύθερη Ώρα 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More