5.5.10

Όλοι στο ΓΟΥΔΙ!!!!


Η φυλακή δεν αρκεί. Χρειάζεται ένα νέο Γουδί


Κάθε μέρα που περνάει φοβάμαι ότι παγιώνεται η αίσθηση στον κόσμο ότι η φυλακή για τους υπαίτιους της κρίσης δεν είναι αρκετή αλλά ότι χρειάζεται να στηθεί ένα νέο Γουδί για τη δίκη όχι των 6 αλλά των 1006 που χρόνια τώρα μάδησαν τη χώρα.

Χρειάζεται να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους πολιτικούς που καλλιέργησαν και ενίσχυσαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους το αίσθημα στο φοροφυγά και τον απατεώνα ότι μπορεί να ζει σε παλάτια σαν βασιλιάς χωρίς να πληρώνει δεκάρα τσακιστή.

Χρειάζεται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου όλοι όσοι μπήκαν ξεβράκωτοι στην πολιτική και βγήκαν απ΄αυτή Κροίσσοι.

Χρειάζεται να πληρώσουν το βαρύ τίμημα ...

πρώτα απ΄όλους όλοι αυτοί που είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια και ενώ έβλεπαν την καταστροφή να έρχεται για ίδιο όφελος ή για μικροκομματικές σκοπιμότητες δεν ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για να σταματήσουν τον κατήφορο.

Έρχεται τώρα η αστεία και ανεκδιήγητη τριανδρία (Αλογοσκούφης - Παπαντωνίου - Μάνος) να μας πει μαζί με τον τωρινό υπάλληλο του ΔΝΤ Παπακωνσταντίνου ότι χρειάζονται απολύσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Όχι κύριοι.
Πρώτα θα γυρίσετε πίσω ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, μετά θα δημεύσουμε τις περιουσίες όλων των πολιτικών που πλούτισαν αδικαιολόγητα μέσα από την πολιτική τα τελευταία χρόνια, στη συνέχεια θα σας δικάσουμε για εσχάτη προδοσία, μετά θα καλέσουμε να πληρώσουν όλοι όσοι χρόνια τώρα ζουν εις βάρος των πολλών τους οποίους τους ξέρουμε και τους ξέρετε και μετά θα κάνουμε απολύσεις.

Όσο δε φυλακίζεται και δε δικάζεται για εσχάτη προδοσία έστω και ένας πολιτικός ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ να ζητάτε απολύσεις.
Όσο δε δημεύεται περιουσία ανθρώπου που φοροδιέφευγε ή συνεχίζει να φοροδιαφεύγει κανένα μέτρο σας δεν είναι αποδεκτό.
Όσο θα βγαίνουν στο γυαλί να κάνουν πολιτική δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ που δε δημοσιεύουν τις φορολογικές τους δηλώσεις θα αντιδράμε σε κάθε μέτρο σας.

Η απειλή της χρεοκοπίας δε μας τρομάζει όσο εσάς.
Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε και πολλά.
Εσείς όμως έχετε.
Έχετε να χάσετε όσα κλέψατε όλα αυτά τα χρόνια.
Έχετε να χάσετε τις καρέκλες των υπουργείων.
Κινδυνεύετε από την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Μέχρι τότε ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ.
Πρώτα θα πληρώσετε εσείς και μετά εμείς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More