4.5.10

Αντώνης ο ανύπαρκτος, Γιώργος ο επικίνδυνος......


Το 'λαβες το γράμμα Αντώνη;

Ευρυπίδης Μπίλλης,
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Αξιότιμε Κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,
Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές του ίδιου κόμματος,


Πρίν από λίγους μήνες ο ελληνικός λαός με μία πρωτοφανή συμμετοχή στην εκλογή αργηγού του κόμματος σας, έδειξε ότι στήριζε πλέον πολλές ελπίδες στον νέο Πρόεδρο του κόμματος και στο κόμμα σας.

Δυστυχώς όμως τους τελευταίους 6 μήνες γίναμε μάρτυρες της ηθελημένης ή όχι (για μένα προσωπικά πλήρως σχεδιασμένης και προγραμματισμένης) καθοδήγησης της χώρας μας στη υποδούλωση του ΔΝΤ, χωρίς καμμία πραγματική και όχι για το θεαθήναι αντίδραση σας (όταν ακόμα και Απόστολος Κακλαμάνης αντιδρούσε έντονα για μη έγκαιρη ψήφιση νέου φορολογικού για το 2010).

Είδαμε να δυσφημούνται, σχεδιασμένα για ό,τι θα ακολουθούσε, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το κόμμα σας να τηρεί ανοχή και ένοχη σιγή.

Είδαμε να μεθοδεύεται σταδιακά χωρίς καμμία αντίδραση εκ μέρους σας η περικοπή του 30% των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων και του 30% και πλέον των συντάξεων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ χωρίς να υπάρχει καμμία αντίδραση εκ μέρους σας.

Φαίνεται ότι έχετε και εσείς την εντύπωση, όπως και ο Γιώργος <μας> ότι περίσσευαν αυτά τα τα χρήματα από αυτούς.

Διανοηθήκατε τι θα συμβεί όταν πολλοί από αυτούς δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους για στεγαστικά και άλλα δάνεια και τι θα συμβεί με την περιουσία τους που θα κατασχεθεί από τις τράπεζες;;

Είναι δυνατόν να πετύχουν μέτρα χωρίς κοινωνική συναίνεση;

Όλοι θα μπορούσαν να δεχθούν περικοπή ίσως και 10% των αποδοχών τους, που αφού παγώνουν για πολλά χρόνια ουσιαστικά θα ήταν πολύ περισσότερη. Την κατακρεούργηση τους όμως που έγινε με την ΑΝΟΧΗ σας να είστε βέβαιοι ότι δεν θα θα την ανεκτούν και γίνατε συνυπεύθυνοι για ότι θα ακολουθήσει.

Είστε επίσης συνυπέυθυνοι για την μη αντίδραση σας στις μαζικές απολύσεις που ετοιμάζονται (ίσως και 200.000 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων) χωρίς να αντιδράτε.

Φαίνεται ότι και εσάς δεν σας ενδιαφέρει η δυστυχία αυτών των ανθρώπων αλλά μόνον το συμφέρον των αγορών.
Η αναμάσηση επιχειρημάτων ότι απαιτούνται και αναπτυξιακά μέτρα, που πράγματι απαιτούνται, δεν απαλλάσσει το κόμμα σας για την ανοχή που έδειξε και δείχνει στα ανωτέρω.

Δείξατε ότι είστε ένα από τα ίδια που είπε ο Γιώργος <μας> όταν είπε ότι ενέταξε τη χώρα μας (με την υποδούλωση της στο ΔΝΤ όπως προφανώς υπονοεί) στη παγκοσμιοποίηση και ότι πρέπει να βγουν διδάγματα, ώστε η παγκοσμιοποίηση να γίνει πιο σταθερή, πιο δίκαιη και πιο «πράσινη».

Δεν επισημάνατε επίσης στον ελληνικό λαό ότι η λύση του ΔΝΤ δεν θα οδηγήσει σε τρία χρόνια σε λύση αλλά σε εξαθλίωση τους έλληνες ούτε και προτείνατε αυτό που έπρεπε να γίνει.
Κρίμα !!

Δεν θέλω να σας υποδείξω τι άλλες εναλλακτικές λύσεις υπήρχαν για τις οποίες δεν ενημερώσατε όταν έπρεπε τον ελληνικό λαό.
Ούτε είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε ότι για τη μη ανταγωνιστικότητα όλων σχεδόν των ευρωπαίων και των ελλήνων, δεν φταίνε οι <τεμπέληδες> έλληνες αλλά οι αρχές της ΕΕ που τους υποχρεώνουν, μετά από εντολή των <αγορών> ( ο νοών νοήτω), να ανταγωνίζονται χώρες με μηδαμινά ημερομίσθια (πχ Κίνα, Ινδία, κτλ) και με πολύ χαμηλό κόστος ζωής˙ πράγμα το οποίο οδηγεί όλες τις χώρες της ΕΕ σε αδιέξοδο και για το οποίο δεν αντιδράτε.
Και ακολουθούν τώρα τα εθνικά θέματα που ελπίζω να αποβάλετε τον <φόβο> μην σας πούνε <εθνικιστές> και να αντιδράσετε για το καλό του ελληνισμού και της χώρας μας.
Λυπούμαι που υποχρεώθηκα να σας γράψω τα ανωτέρω, αλλά το θεώρησα χρέος να σας τα αναφέρω.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More