19.6.10

Δεν παχαίνει μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό...


Εκτός τόπου και χρόνου ο Πάγκαλος , νόμιζε ότι βρισκόταν στον Έβρο (Δείτε το βίντεο)

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον αντιπροέδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο να κάνει βαρύγδουπες πολιτικές δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ για τα εγκαίνια της νέας μονάδας της Pharmathen.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφέρει χαρακτηριστικά στα τοπικά ΜΜΕ...

"Η Θράκη πρέπει να στείλει το μήνυμα στην υπόλοιπη Ελλάδα οτι και βιομηχανία μπορεί να υπάρξει και κέρδη και εργασία και οτι ο Έβρος μπορεί και η Ελλάδα μπορεί γενικότερα."
...


Ενώ λοιπόν μιλούσε για την ανάπτυξη της Θράκης με πολιτικάντικες βαρύγδουπες δηλώσεις , ως άλλος Μαυρογυαλούρος , ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε αρκετές φορές οτι είναι ευτυχισμένος που βρίσκετε στον Έβρο, αφού προφανώς οι "αυλικοί" του δεν τον είχαν πληροφορήσει σε ποιο Νομό ανήκει η πόλη που βρισκόταν.

Μετά το τέλος των δηλώσεων του όμως , οι δημοσιογράφοι φαίνεται πως έβαλαν τα γέλια με τη γκάφα του αντιπροέδρου της κυβέρνηση αφού οι δημοσιογράφοι απο τη "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ" του επισήμαναν ότι οι Σάπες ανήκουν στη Ροδόπη και όχι στον Έβρο !!!

Ως άλλος Μαυρογυαλούρος ο Θ.Πάγκαλος - ετοιμόλογος όπως πάντα- για να καλύψει την χοντρή γκάφα του απάντησε χιουμοριστικά, " Δε βαριέσαι ,τώρα με τον Καλλικράτη, όλα ένα θα γίνουν!"

Φανταστείτε μόνο , ότι ο Πάγκαλος διατέλεσε και Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και δεν έχει ιδέα κατά πού πέφτει η Θράκη , άντε τώρα να βγάλεις συμπέρασμα για το τι θα έλεγε όταν συνομιλούσε με τους Τούρκους. Μπορεί και να αναφερόταν στα Γιάννενα !!!

Μετά το ξεπούλημα των Ιμίων και την Ελληνική σημαία που ο Πάγκαλος ήθελε να την εξαφανίσει ο στρατηγός άνεμος , ο Γιώργος Παπανδρέου τον έκανε και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για να τον ανταμείψει "αξιοκρατικά".

Σύνθημα άλλωστε της κυβέρνησης είναι το " Άξιοι και όχι αρεστοί" όπως οι προηγούμενοι έλεγαν εκεί το ιστορικό "Σεμνά και Ταπεινά"....





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More