21.10.10

Ο παραμυθάς!

Όχι σε νέα μέτρα για συνταξιούχους και μισθωτούς λέει ο Παπανδρέου

 

«Ό,τι και να γίνει» δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα, διαβεβαίωσε την Τετάρτη το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε ημερίδα για νέους επιχειρηματίες που διοργανώνει το υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Παπανδρέου τόνισε  για μια ακόμη φορά, πως δεν θα επιβαρυνθούν περαιτέρω οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, ενώ δεν θα υπάρξει και αύξηση των φορολογικών συντελεστών.
Ο πρωθυπουργός θέλοντας να στείλει μήνυμα τόσο εντός των πυλών όσο και εκτός, όρισε κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να καταλάβουν όλοι μέσα και έξω ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει πρωτόγνωρες θυσίες».
Και πρόσθεσε ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχουν συμβάλει και με το παραπάνω στην προσπάθεια που γίνεται για την ελληνική οικονομία και ότι τώρα οι προσπάθειες θα στραφούν σε πολιτικές για τη μείωση της σπατάλης στο Δημόσιο.
Ακόμη ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως «Η χώρα βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Κάνουμε τη μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος, που έχει γίνει ποτέ στη χώρα και έχουμε πρωτόγνωρα αποτελέσματα» ανέφερε ο Γ.Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση, καθώς όταν βάζουμε στόχους, τους πετυχαίνουμε».
Σύσσωμη η Αντιπολίτευση μιλάει για νέα μέτρα
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος σχολιάζοντας την ομιλία Παπανδρέου είπε ότι «είναι καλά τα ωραία λόγια, αλλά στην πράξη η πολιτική της κυβέρνησης είναι συνώνυμη με τα κατεβασμένα ρολά, τα λουκέτα, το στέγνωμα της αγοράς και την οικονομική ασφυξία».
Για βάναυση προσβολή της νοημοσύνης του λαού μιλά το ΚΚΕ, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «κακόγουστο προεκλογικό ανέκδοτο» μπορεί να εκληφθεί η φράση του κ. Γ.Παπανδρέου ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα.
Τέλος ο ΛΑ.Ο.Σ, τονίζει πως «Με ευχολόγια δεν λύνονται προβλήματα».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More