31.10.10

Ο... μεταφραστής!

Ο… μεταφραστής του Γιώργου

Διογκώνεται το κλίμα δυσαρέσκειας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για τον Γιάννη Ραγκούση. Ο Υπουργός Εσωτερικών αποτελεί «κόκκινο πανί» για τα περισσότερα στελέχη του Κινήματος, λόγω της προνομιακής σχέσης του με τον Γιώργο Παπανδρέου, εσχάτως ωστόσο βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, επειδή θεωρείται ο εμπνευστής της διακαναλικής συνέντευξης του Πρωθυπουργού, που δεν είχε τα αποτελέσματα τα οποία προσδοκούσε το Μέγαρο Μαξίμου.
Με αφορμή μάλιστα τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί, πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, σχολίαζαν περιπαικτικά ότι «ανέλαβε να… μεταφράσει όσα είπε ο Γιώργος». Στη συνέντευξή του, ο Γιάννης Ραγκούσης καλείται να ερμηνεύσει τα όσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου την προηγούμενη Δευτέρα, δίνοντας τη δική του οπτική για τις προθέσεις του Πρωθυπουργού.
Σε κάθε περίπτωση, και καθώς μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν είναι λίγοι εκείνοι στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, που είναι έτοιμοι να χρεώσουν ένα πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα στον Γιάννη Ραγκούση και τον κύκλο των συμβούλων που βρίσκονται γύρω από τον Γιώργο Παπανδρέου. Με ό, τι θα συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ και την αλληλεγγύη στο εσωτερικό της Κυβέρνησης.
Ο Δημοσθένης Μαρίνος είναι δημοσιογράφος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More