31.10.10

Εχουν ξεπουλήσει την Θράκη μας!

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Έτοιμος είναι όπως όλα δείχνουν, ο μηχανισμός του Συλλόγου Αλλυλεγγύης ''Τούρκων'' Δυτικής Θράκης BTTD στην Τουρκία, για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του παραρτήματος Προύσας, για μετακίνηση 8 χιλιάδων ''ψήφων'', σειρά είχε το παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού, οι υπεύθυνοι του οποίου άρχισαν τη συγκέντωση των ψηφοφόρων. Όπως δημοσίευσαν τα Τουρκικά νέα, ήδη έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την μετακίνηση ψηφοφόρων την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου. Ανακοίνωση του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού Θα μπούνε λεωφορεία για τις εκλογές στην Ελλάδα
Για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούνε στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, θα μπούνε λεωφορεία. Όσοι επιθυμούνε να πάνε είναι ανάγκη να εγγραφούνε είτε στον τοπικό τσαϊτζή Ιντρίζ είτε στον πρόεδρο Ορχάν Σαρ. Για την εγγραφή απαιτείται όνομα, επώνυμο, αριθμός διαβατηρίου, και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 5 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ.
kranos.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More