23.10.10

Πήγαινε γυρεύοντας

Βράζει ο Άγιος Παντελεήμονας - Γιαούρτια στον Αλαβάνο

                             Έ fage και ο Κούρκουλας μεζέ..Πάνω από τους κρανοφόρους

- Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία
- Το συμβάν έγινε σε περιοδεία του στον Άγιο Παντελεήμονα.
Με γιαούρτια, αυγά, ντομάτες και λοιπά ζαρζαβατικά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Αλέκο Αλαβάνο όπως και πριν από λίγες μέρες το Σοφιανό του Κ.Κ.Ε.
Αυτή είναι η απάντηση των Ελλήνων στο θράσος που επιδεικνύουν οι προοδευτικάριοι που αφού πρώτα τους βρίζουν μετά έρχονται και ζητάνε ψηφαλάκια.
Επίθεση με  γιαούρτια από κατοίκους στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης,με την "Ελεύθερη Αττική" Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα περιοδεία στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.
Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι "η "Ελεύθερη Αττική" δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο,ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού".
Η Κίνηση "Απελάστε το ρατσισμό" κατήγγειλε ότι μιά νεαρή κοπέλα - μέλος της Κίνησης, χτυπήθηκε από ληγμένο γιαούρτι με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της.
Ερώτηση..Ποιους πήγε να δει εκεί ο Αλαβάνος?
Αφού οι Αφγανοί και λοιποί ταλιμπανοσιλαμιστές δεν ψηφίζουν..


ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ...

Με γιαούρτια, αυγά, ντομάτες και λοιπά ζαρζαβατικά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα τον υποψήφιο περιφεριάρχη Αττικής Αλέκο Αλαβάνο και τη κουστοδία του όπως και πριν από λίγες μέρες το Σοφιανό του Κ.Κ.Ε.

Αυτή είναι η απάντηση των Ελλήνων στο θράσσος που επιδεικνείουν οι προοδευτικάριοι που αφού πρώτα τους βρίζουν μετά έρχονται και ζητάνε ψηφαλάκια.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ..


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More