20.11.10

Από νήπια μαθαίνουν τα τουρκόπουλα...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΑΠΟ ΝΗΠΙΟ !

Χαμπέρτούρκ  20-11-2010.

5χρονος Τούρκος έγινε Ταλιμπαν  
Ο Ζεκεριά Τσιφτσί, μέλος στην Τουρκία της παράνομης οργάνωσης Ένωση Ισλαμικής Επιστράτευσης, πήγε μαζί με το 5χρονο γιό του στο Αφγανιστάν και εντάθηκαν στους Ταλιμπάν.
 Ο Τούρκος-Ταλιμπάν πατέρας, έβαλε τον 5χρονο γιό του να καλεί σε ¨Τζιχάντ¨ !
Σε δύο βίντεο ιστοσελίδας που υποστηρίζει τη Τζιχάντ, δημοσιεύονται εικόνες με το Τουρκάκι που γύρω στα 5-6 του χρόνια έχει το κωδικό όνομα ¨Μικρός Γιασίρ¨  και βρίσκεται στα στρατόπεδα των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Ο Μικρός Γιασίρ με όπλο στο χέρι καλεί σε Τζιχάντ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΜΠΕΡΤΟΥΡΚ- ΑΛΗ ΚΕΜΑΛ ΕΡΝΤΕΜ
Με νέο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο αποδείχτηκε ότι μεταξύ των Τούρκων που πάνε να πολεμήσουν μέσα από τις τάξεις των Ταλιμπάν περιλαμβάνονται γυναίκες και παιδιά. Ταυτόχρονα αυτό το βίντεο φανέρωσε ότι ο Ζεκεριά Τσιφτσί που είχε συλληφθεί στα Άδανα στα  πλαίσια επιχείρησης ενάντια στην οργάνωση Ένωση Ισλαμικής Επιστράτευσης και αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερος, πήρε την οικογένεια και τον γιό του και εγκαταστάθηκαν σε στρατόπεδο των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν
Στην ιστοσελίδα “Cihadmedya” που ανήκει στην ομάδα του Αφγανιστάν που ονομάζεται ¨Ταξιαρχίες Ισλαμικών Εμιράτων¨, υπάρχουν δύο βίντεο στα οποία φαίνεται ένα Τουρκάκι που στα 5-6 του χρόνια παρουσιάζεται ως ¨Μικρός Γιασίρ¨. Σε ένα από τα βίντεο ο Μικρός Γιασίρ ποζάρει με όπλο. Ακολούθως στην ομιλία που κάνει λέει : ¨Κοιτάξτε, εγώ άφησα την άνετη μου ζωή στην Τουρκία, Ποτέ δεν φοβάμαι τους άπιστους. Σας καλώ σε τζιχάντ¨.
………………………………..
Σε επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Σμύρνη τον περασμένο μήνα, συνελήφθη ο φοιτητής Αμπντουλκαντίρ Κ., ο οποίος φάνηκε ότι επικοινωνούσε με τον Ζεκεριά Τσιφτσί και πως είχε δουλέψει πάνω σε λογισμικό που καταρρίπτει τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα. Σύμφωνα με ιστοσελίδες φίλα κείμενες προς τη Τζιχάντ, στις τάξεις των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν περιλαμβάνονται και 15 Τουρκάλες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More