30.12.10

Αντιτρομοκρατική για γέλια...

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς από την τρομοκρατία

   
301210-riankourΤο πρωτοχρονιάτικο δωράκι τους φρόντισαν να στείλουν και οι τρομοκράτες, για να μην ξεχνιόμαστε φυσικά. Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί στην οδό Πανόρμου, εξερράγη βόμβα μεγάλου μεγέθους, η οποία είχε ως στόχο το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε μπαγκαζιέρα κλεμμένης μοτοσικλέτας και βρισκόταν σταθμευμένη έξω από το κτίριο του Πρωτοδικείου στην οδό Λουίζης Ριανκούρ.
Φυσικά οι ζημιές στο κτήριο ήταν τεράστιες, αλλά και όπως ενημερώνουν αυτόπτες μάρτυρες εξίσου μεγάλες ήταν οι υλικές ζημιές και σε παρακείμενα κτήρια, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Άλλη μια τρομοκρατική επίθεση λοιπόν, έτσι για να κλείσει καλά το 2010. Να περιμένουμε ίσως και άλλη μία στις αρχές του 2011, για να επιδειχθεί το είδος της χρονιάς που θα έχουμε;
Αναρωτιόμαστε πόσο ακόμη το πρόβλημα της τρομοκρατίας θα ταλανίζει την χώρα μας. Και συγκεκριμένα το πρόβλημα της πολιτικής τρομοκρατίας, καθώς λογικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να αρχίσει το ζήτημα της θρησκευτικής τρομοκρατίας, το οποίο έχει αρχίσει να υφίσταται εκτός από τις ΗΠΑ και την Μ. Βρεταννία και στις σκανδιναβικές χώρες.
Ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια ανάληψη ευθύνης, αν και όλοι αναμένουν αυτή να προέρχεται από τον "γνωστό" χώρο, ίσως σαν συμπαράσταση στους κρατούμενους τρομοκράτες, είτε αυτοί είναι των των "πυρήνων" είτε του "Επαναστατικού Αγώνα". Αυτό τουλάχιστον δείχνει η επιλογή του στόχου, καθώς στέλνει και ένα "μήνυμα" στους δικαστές για την στάση που θα πρέπει να τηρήσουν έναντι των "συντρόφων".  
Τώρα βέβαια, θα ειπωθούν πολλά, ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και ούτω καθ' εξής. Είδαμε όμως τι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των συλληφθέντων του "χώρου" οι οποίοι έχουν βελούδινη αντιμετώπιση από το δικαστικό σύστημα. Οπότε ...
www.elkosmos.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More