28.12.10

Νέα εξ ανατολών....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ


Εφ. Μπιρλίκ  27-12-2010 Η B.T.T.A.D.K ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΛΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΡΟΔΟΥ
Η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.T.A.D.K) στις 26 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή, δημοσιεύοντας δελτίο τύπου, κατήγγειλε την επίθεση που έγινε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου.
Στην καταγγελία της Συμβουλευτικής επιτροπής αναφέρεται πως ¨Μάθαμε από τον τύπο σχετικά με την άσχημη επίθεση που έγινε στην Ρόδο σε βάρος του ιδρυθέντος από ομογενείς μας Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου. Θέλουμε να τονίσουμε πως τέτοιου είδους επιθέσεις επιφέρουν ζημιά στο περιβάλλον ειρήνης και γαλήνης. Ως Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, με λύπη καταγγέλλουμε αυτήν την επίθεση, και καλούμε στο καθήκον τους αρμόδιους ώστε να μην επαναληφθούνε παρόμοια γεγονότα¨.
Όπως είναι γνωστό ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης(BTTDD) σχετικά με το θέμα  στις 24 Δεκεμβρίου ανέφερε πως ¨ Μαθαίνουμε πως στο νησί της Ρόδου της Ελλάδας, προχτές οργανώθηκε επίθεση με μολότοφ η οποία προκάλεσε και ελαφρές ζημίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αδελφοσύνης Μουσουλμάνων Ρόδου. Καταγγέλλουμε με οργή αυτού του είδους τις επιθέσεις που δεν ωφελούνε τις δύο κοινότητες στον δρόμο τους προς την ειρήνη, και επιθυμούμε την συντομότερη δυνατή σύλληψη  αυτών που την πραγματοποίησαν.¨.     
……………………


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More