11.12.10

Τα καθημερινά μας νέα...

Έκτακτη Σύνοδος πρυτάνεων (2010-12-11) - Pathfinder.gr
Τις θέσεις τους για την αναβάθμιση των Πανεπιστημίων, που θα είναι και η απάντησή τους στο υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο των προτάσεων για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συζητούν οι πρυτάν..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Κερατέα αναφέρει η κυβέρνηση (2010-12-11) - Eleutherotypia
Την ώρα που οι κάτοικοι της Κερατέας διαμαρτύρονται για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή , τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Εσωτερικών με κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν πως οι εργασίες ξεκίνησαν. Παράλλ..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αναβολή εφαρμογής νέων δρομολογίων (2010-12-11) - Kalimera.gr
Αναβάλλεται για τουλάχιστον μία εβδομάδα η εφαρμογή του νέου πλέγματος των δρομολογίων του προαστιακού, που επρόκειτο να αρχίσει από την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αναβολή θεωρή..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συναντήσεις Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς (2010-12-11) - Pathfinder.gr
Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την προσεχή Τρίτη, ο πρωθυπουργός, εν όψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 10.00 τ..(21 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκεντρώνουμετην ευθύνη για τηνυλοποίηση του ΕΣΠΑ (2010-12-11) - Express.gr
ΜE ομιλίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, υπουργών, επιτρόπων της Ε.Ε. και εκπρόσωπων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, στη χθεσινή ημερίδα που οργάνωσε, με επιτυχία η Κοινοβουλευτικ.. (0 σχολια)
Siemens: Παράταση Εξεταστικής έως20/1 για έλεγχο νέου υλικού (2010-12-11) - Express.gr
 ΝEA παράταση για τις 20 Ιανουαρίου2011 πήρε η Eξεταστική Eπιτροπή για τη Siemens ,προκειμένου να καταθέσει το πόρισμά της στον πρόεδρο της Βουλής, ύστερα απόσχετική πρόταση του διευθυντή της Υπη.. (0 σχολια)
«Οι υπουργοί μας εξάντλησαν κάθε περιθώριοδιαπραγμάτευσης» υποστήριξε ο Γ. Πεταλωτής (2010-12-11) - Express.gr
 ΠΛΗΡΗ κάλυψη στην υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη παρείχε ο κυβερνητικόςεκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής με αφορμή κριτική που δέχθηκε στη διάρκεια του προχθεσινούYπουργικού Συμβουλίου, ότι δηλαδή είχε κα.. (0 σχολια)
Σε θέση μάχης για το πολυνομοσχέδιο (2010-12-11) - Pathfinder.gr
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αρχίζει τη Δευτέρα, στηνΕπιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση τουπολυνομοσχεδίου για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και τιςπερικοπές στις ΔΕΚΟ, ..(12 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Τα σαββατιάτικα πρωτοσέλιδα (2010-12-11) - Eleutherotypia
Το πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς την Τρίτη και η επικείμενη σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. μ..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Πορτογαλία: προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης «βλέπει» το 47,1% (2010-12-11) - Τα Νέα
Η πλειοψηφία των Πορτογάλων εκτιμά ότι η κυβέρνηση πρέπει και τελικά θα ζητήσει τη βοήθεια από το Μηχανισμό Στήριξης, για να βγει από την κρίση. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν, τα αποτελέσματα δημοσκόπηση..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Έρευνα για δωροδοκία βουλευτών στη Ρώμη (2010-12-11) - Antenna
Η εισαγγελία της Ρώμης ξεκίνησε έρευνα για να εξακριβώσει αν βρίσκεται σε εξέλιξη «δωροδοκία βουλευτών», στο ιταλικό κοινοβούλιο. Η κίνηση αυτή των Ιταλών δικαστικών, θεωρήθηκε επιβεβλημένη, μετά την..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ζητά ειδικές υπερεξουσίες ο Τσάβες λόγω καταστροφών (2010-12-11) - Antenna
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες δήλωσε την Παρασκευή ότι θα ζητήσει από την εθνοσυνέλευση, στην οποία κυριαρχεί η συμπολίτευση, να του εκχωρήσει ειδικές υπερεξουσίες, ώστε να περάσει διατάγματ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του Σαναντέρ (2010-12-11) - Eleutherotypia
Ανακοινώθηκε από την Εισαγγελία του Σάλτσμπουργκ, ότι οι αυστριακές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την έκδοση του πρώην πρωθυπουργού της Κροατίας Ίβο Σαναντέρ...(16 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Γερμανία:Το ευρώ είναι ένα πλεονέκτημα για τους Ευρωπαίους ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. (2010-12-11) - Express.gr
Το ευρώ είναι επωφελές για όλους τους Ευρωπαίους, αναφέρει ο Γερμανός υπουργόςΟικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην κυριακάτικη εφημερίδα Bild am Sonntag,λίγες ημέρες πριν από την πραγματοποίηση μιας κ..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Διεθνές συνέδριο για τη δημοσιογραφία στη νέα εποχή της διαδικτυακής ενημέρωσης (2010-12-11) - ERT3
Οι εξελίξεις στη νέα εποχή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων στο διαδίκτυο, παρουσιάζονται σε διεθνές συνέδριο, που πραγματοποιείται στη Θε..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αναζητείται η χαμένη αξιοπιστία των stress test (2010-12-11) - Imerisia
ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΑΒΒΙΔΗ   hsav@pegasus.gr Πέντε μήνες μετά τη δημοσιοποίηση των stress test στις Αμερικανικές τράπεζες, το καλοκαίρι του 2009, ο τραπεζικός δείκτης της S&P για τη Wall Street εν..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Υπόθεση Madoff: Ζητείται η δίωξη της Sonja Kohn (2010-12-11) - Capital.gr
Ο εκκαθαριστής των ταμείων του αμερικανού απατεώνα Bernard Madoff ζήτησε την Παρασκευή (χθες) τη δίωξη της αυστριακής τραπεζίτου Sonja Kohn, η οποία κατηγορείται ως συνεργός στη μεγαλύτερη χρηματοπιστ..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More