28.2.11

Μία αλλη άποψις...

ΝΑΤΟ,ΟΗΕ,ΗΠΑ,τα αδελφάκια του ΙΣΡΑΗΛ όλοι ενάντιον ΚΑΝΤΑΦΙ...

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDbR5Rr9DMsHhNzD3FDsDdY8-5tvaRh5CPEplCsxj-MlyelI5C
Το ΝΑΤΟ αυτήν την στιγμή οργανώνει  συνεχώς αμάχους και μαζι τους  διαπράττουν εγκλήματα με τον  τρομερό εμφύλιο πόλεμο,  ώστε τους βουτήξουν τα πετρέλαια και μετά να έρθουν ως χρηματικοί ευεργέτες,  οι του ΝΑΤΟ με την βοήθεια τον παγκόσμιων καναλιών όπως το φιλοαμερικανικο αλ τζαζιρα  bbc κτλ made in usa  καναλιών και το διαδίκτυο ,  κάνουν πλύση εγκεφάλου στο κόσμο οτι ο Καντάφι είναι κακός, αυτά τα λένε όπως είπαμε οι του ΝΑΤΟ ΟΗΕ και ΗΠΑ .

Όλοι εναντίον αυτού που τον είχαν παλι οι ιδιοι ηρωοποίηση για χρόνια .
Tώρα όμως ήρθε η ώρα και για ολόκληρη την Αραβία όπως παλιότερα τα Βαλκάνια ,  να προσκυνήσουν το μεγάλο Ισραήλ  τον ΟΗΕ & της  ΗΠΑ , θα  τους πάρουν τους Λίβυους τα πετρέλαια, και θα τους  φτυσουν  οπως και στην Ελλάδα  ...και μετά να δω με ποιον θα είμαστε με το ΝΑΤΟ ή τον Καντάφι.
Δεν είμαστε με κανέναν απο τους  δυο σίγουρα , αλλα σε καμία περίπτωση  με το ΝΑΤΟ και τους φονιάδες τον λαών Αμερικάνους  ... βλέπε Γιουγκοσλαβία Ιράκ ... Παλαιστίνη ... αλλα σήμερα οπως μας εξουσίαζουν οι του ΝΑΤΟ εδώ στην χώρα μας ,  ετσι θα εξουσιάζουν και τον αραβικό κόσμο .. 
Άσε που  το ΝΑΤΟ κάνει επιχειρήσεις απο το Ακτιο και την Σούδα ...αυτή τι στιγμή !!!!

metsovitis


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More