28.2.11

Λεφτά υπάρχουν το θυμούνται οι Έλληνες!

Η ζωή των Ελλήνων έχει γίνει κόλαση, κι αυτοί μοιράζουν εκατομύρια για τους λαθρομετανάστες.


paketaΑπό την "μαύρη" εκείνη ώρα που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα η Τρόικα, η ζωή των Ελλήνων έχει γίνει κόλαση.
Δεν σταματούν να ζητούν αιματηρές θυσίες από τον λαό, διασύρουν τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γής ως ρεντίκολα, φεσατζήδες και παγαπόντηδες, χλευάζουν τον λαό που ξεστράβωσε την "αναγέννηση" τους, ζητούν να πουλήσουν οι Έλληνες τη Γη των προγόνων τους, κάθε τρείς και λίγο ξεβρακώνουν την κυβέρνηση για να εκταμιεύσουν την επόμενη δόση του δανείου, λεφτά όμως οι ευρωπαίοι εταίροι δίνουν αμέσως και μάλιστα χωρίς καμία διαμαρτυρία όταν πρόκειται να διώξουν το πρόβλημα από την καμπούρα τους.

Δηλαδή όταν πρόκειται η Ελλάδα να βγάλει μόνη της το φίδι από την τρύπα, που λέγεται "μεταναστευτική πολιτική", μακριά από τα δικά τους σύνορα.

Συνολικά, 322 εκατομμύρια ευρώ καλείται να απορροφήσει η Ελλάδα για τη μεταναστευτική της πολιτική, σύμφωνα με την Επίτροπο για θέματα Εσωτερικών Υποθέσεων, Σεσίλια Μάλμστρομ.

Περισσότερα από 180 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων (ΤΕΕ), 86 εκατομμύρια ευρώ από Ταμείο Επιστροφής, 35 εκατομμύρια ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο για τους Πρόσφυγες III (ΕΤΠ) και 21 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ένταξης των υπηκόων τρίτων χωρών (ΤΕ).

ΜΜ
www.elkosmos.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More