16.2.11

Τα καρντάσια της Θεσσαλονίκης τι λένε τώρα;


Προς Θεσσαλονικείς πρώτη επιστολή, περί οριστικής εισβολής του Σιωνισμού στην πόλη τους

Το σημείωμα αυτό απευθύνεται σε όποιον Ελληνα κατόρθωσε να διατηρήσει την εθνική του συνείδηση μετά την εξαπολυθείσα, ειδικά κατά τα τελευταία 36 έτη, εκστρατεία εναντίον όλων εκείνων των στοιχείων που θα μπορούσαν να υπερασπίσουν την Ελλάδα από τους φοβερούς κινδύνους που διατρέχει.

Με πρώτο και χειρότερο τον κίνδυνο του Σιωνισμού που έχει βάλει στο μάτι τον Ελληνισμό και την χώρα μας από αιώνων πολλών.
Η εκστρατεία που εξαπολύθηκε εναντίον των στοιχείων που θα μπορούσαν να υπερασπίσουν την Ελλάδα συνίσταται στα εξής:
α) Ο,τι εθνικιστικό πρέπει να διώκεται – και ως γνωστόν σήμερα, ειδικώς, διώκεται με κάθε τρόπο.

Ακόμη και από το σύνολο των Μέσων Ενημερώσεως (Ανενημερώσεως κατά τον γράφοντα). β) Ο,τι είναι Πατριωτικό διώκεται, όπως και ό,τι δεν είναι «αριστερό». γ) Ο,τι δεν είναι διεθνιστικό διώκεται. δ) Ο,τι δεν είναι «προοδευτικό» (με ορισμένη μονόπλευρη έννοια) διώκεται. ε) Όποιος τολμήσει να θίξει θέμα που έστω καθ’ υποψίαν έχει στόχο την επισήμανσι των κινδύνων που διατρέχουμε ειδικά από τον Σιωνισμό διώκεται. Εμμέσως στην αρχή, εξοντωτικά και άμεσα στην συνέχεια.

Υπό την σκιά της συγκεκριμένης εκστρατείας ως και της διεισδύσεως στον Διοικητικό μηχανισμό της χώρας ατόμων που έχουν άμεση σχέση με τον Σιωνισμό (ή το υποκατάστατό του «Μασσωνία») εντοπίζεται σχέδιο εξασθενίσεως του Ελληνισμού και της Ελλάδος με ποδηγετήσεις, ταπεινώσεις, εξευτελισμούς και αναρχίες ώστε να την μεταβάλλει, βαθμιαίως, σε απόλυτο προτεκτοράτο του Ισραήλ και στα μετόπισθεν βάση ανεφοδιασμού του Ισραήλ, επιφυλλασσόμενος (ο Σιωνισμός) σε ώρα ανάγκης να μας διαλύσει κρατώντας, βεβαίως, την Κρήτη, την Ρόδο και την Κύπρο.

Ακόμη υπό την σκιά της βρωμερής αυτής εκστρατείας εναντίον κάθε στοιχείου που έχει σχέσι με τις έννοιες Εθνος και Θρησκεία (ειδικά για την Θρησκεία ας παρακολουθήσει προσεκτικά ο Αναγνώστης όχι μόνον τα τεκταινόμενα σήμερα σε σχέσι με την «Κάρτα του Πολίτη» αλλά και την λυσσαλέα επίθεση που δέχονται Ιεράρχες όπως οι Σεραφείμ, Αμβρόσιος και Ανθιμος) με μεγάλη προσοχή πρέπει να εξετάσουμε την αναπτυσσόμενη, ταχέως, αυτό τον καιρό «Ελληνο-Ισραηλινή φιλία και συμμαχία» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Π., πρωθυπουργό (ατυχώς) της Ελλάδος εδώ και 16 μήνες. Λυκοφιλία από την οποία κερδισμένοι ΜΟΝΟΝ θα είναι οι Ιουδαίοι και ζημιωμένοι, σε κάθε περίπτωση, οι Ελληνες.

Διότι: Σήμερα οι Ιουδαίοι δεν αντιμετωπίζουν την απειλή μόνον εκ μέρους του Αραβικού κόσμου και του Ισλάμ. Έχουν τεράστιο πρόβλημα και με την, άλλοτε φίλη του, Τουρκία. Επιτακτικά, λοιπόν, καθίσταται αναγκαίο να έχουν την εναλλακτική λύση «ελληνικά έδαφη». Αφ’ ενός για να εξασφαλισθούν τα μετόπισθέν τους, αφ’ ετέρου για να μετεγκατασταθούν, σε ένα τμήμα τους τουλάχιστον, σε αυτά (τα εδάφη), όταν έλθει η ώρα.

Εκτός από άλλες πόλεις της χώρα μας π.χ. Λάρισα, Πρέβεζα ή και Αθήνα, βασικός από πολλού προορισμός και στόχος των Σιωνιστών και κατ’ επέκτασιν όλων των Ιουδαίων έχει καταστεί η Θεσσαλονίκη. Ανέκαθεν, μάλιστα, θρασύτατοι προπαγανδιστές και υποστηρικτές αυτού του στόχου διακηρύσσουν το σύνθημα «Θεσσαλονίκη η νέα Ιερουσαλήμ».

Ζήτημα που προ ολίγων ημερών, άλλωστε, διεκήρυξε και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονικέων Γιάννης Μπουτάρης, ανερυθρίαστα μπροστά σε 52 αμερικανοεβραϊκές (διάβαζε και σιωνιστικές) οργανώσεις που είχε καλέσει στο δημαρχείο της πόλεως. Πρόσχημα για το φοβερό ατόπημα του κ. Μπουτάρη να κραυγάσει «θέλω την Θεσσαλονίκη Ιερουσαλήμ» ανοίγοντας έτσι διάπλατα την κερκόπορτα να αλώσουν οι Σιωνιστές χωρίς προσχήματα πλέον την πόλι και την περιοχή, ήταν η επίκλησις επενδύσεων. Η ουσία, όμως, του θέματος είναι η προτροπή προς τον ξένο και εν πολλοίς εχθρικό παράγοντα Ισραήλ να πράττει ό,τι θέλει πλέον στην περιοχή που επηρεάζει ο κ. Δήμαρχος.

Οι προσκληθέντες Εβραιοσιωνιστές δεν ανταποκρίθηκαν βεβαίως στο οικονομικό κάλεσμα του κ. Μπουτάρη (δεν ήταν μεθυσμένος όταν εξεστόμισε τα περί «Ιερουσαλήμ») αλλά περιχαρέστατοι τον… συνεχάρησαν για την… ευγενική του προσφορά να τους καθίσει στον σβέρκο των Θεσσαλονικέων! Οι οποίοι Θεσσαλονικείς είναι παντελώς αδικαιολόγητοι για την επιλογή τους να αναδείξουν τον καλό αυτό κύριο πρώτο πολίτη της πόλεώς τους, του οποίου οι αντεθνικές απόψεις είναι παγκοίνως γνωστές.

Ισως να τους… μέθυσε με τα κρασιά του, ίσως και να μην ξέρουν τις τους γίνεται. Αλλά και μόνον η θέσις του κ. Μπουτάρη να μετονομάσει την λεωφόρο Αγίου Δημητρίου (…που σημειωτέον είναι και ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης, σε «Κεμάλ Αττατούρκ» δηλαδή του σφαγέως των Ελλήνων) έπρεπε να αποτρέψει τους Θεσσαλονικείς, από την εκλογή του. Θα πληρώσουν, ακριβά, αυτή την ανοησία τους. Το θέμα, όμως, είναι ότι θα την πληρώσει και η Ελλάς.

Προσοχή: Εν ουδεμιά περιπτώσει ο γράφων διακατέχεται από το σύνδρομο της συνομοσιολογίας ή… μανίας καταδιώξεως των Ιουδαίων. Εδώ, πρόκειται για σχέδιο γοργής μετατροπής, επαναλαμβάνω, της Ελλάδος σε δορυφόρο του Ισραήλ και πειθήνιο εντολοδόχο του Τελ – Αβίβ και του διεθνούς Σιωνισμού κατ’ επέκτασιν.

Δυστυχώς, μέχρι τώρα λέγαμε «ο Σιωνισμός επιχειρεί να ελέγξει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό». Εφεξής θα λέμε ότι «η μπότα του Σιωνισμού πατάει στην Ελλάδα και θα αφανίσει τον Ελληνισμό». Θα είναι δε εκτός τόπου και χρόνου όποιος πιστέψει ότι ο πολιτικός κόσμος μας θα αντιδράσει στην εισβολή και κατοχή της Ελλάδος από τον Εβραιοσιωνισμό. Διότι, απλούστατα, ελέγχεται πλήρως από αυτόν (τον Σιωνισμό) ή αν θέλετε το υποκατάστατό του, την Μασσωνία.

Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, αγαπητέ Αναγνώστη, ζει, υπάρχει, εξαρτάται από την «διεθνή» του Σιωνομασσωνισμού. Κι αν ακόμη υποθέσουμε ότι θα βρεθεί ένας μικρός αριθμός πολιτικών που θελήσει να αντισταθεί στις επιδιώξεις του Σιωνομασσωνισμού, θα τεθούν, άμεσα, σε λειτουργία οι συνωμοτικοί μηχανισμοί του ώστε θα σβήσει, κυριολεκτικώς, η όποια αντίδρασις ενώ εκ παραλλήλου οι πολιτικοί αυτοί θα πληγούν και προσωπικώς.

Εντέλει: Δεν είναι μόνον ο κ. Μπουτάρης που ανοίγει την κερκόπορτα στους Εβραιοσιωνιστές με την απαράδεκτη κραυγή «Θέλω την Θεσσαλονίκη, Ιερουσαλήμ». Είναι κι άλλοι πολλοί τέτοιοι στο πολιτικό και διοικητικό προσκήνιο. Ακόμη κι εδώ στην Αθήνα που αύριο δεν θα διστάσουν να διατυμπανίσουν με μια φωνή: «Η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Σιών»!.. Θα δείτε.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More