16.2.11

Θα πουλήσουν και θα ξεπουλήσουν!

Τελικά η τρόικα ήταν ειλικρινέστατη και είπε αυτό που έπρεπε να πει. Όλα τα άλλαείναι “γαργάρες” των πολιτικών. Γίνομαι, λοιπόν, πιο συγκεκριμένος:
Το δάνειο των 110 δισ. υπόκειται στην δικαιοδοσία αγγλικών δικαστηρίων και πρέπει να ξεπληρωθεί μέσα σε 3 χρόνια από την καταβολή του, δηλαδή μέχρι το 2015.
Στο eurogroup δε φαίνεται να τα βρίσκουν ούτε ακόμα στην επιμήκυνση, η Ελλάδα λεφτά από τις αγορές δεν παίρνει και οι εισπράξεις από το εσωτερικό είναι πεθαμένες.
Άρα αν δεν έχουμε τα λεφτά...
απο την εκποίηση σε χρόνο “d” αρχίζουν να εφαρμόζονται οι επαχθείς όροι του δανείου που προβλέπουν συντηρητική κατάσχεση γης του δημοσίου!!! Καμία ασυλία δεν υπάρχει για την Ελλάδα και το μνημόνιο είναι ήδη πανθομολογουμένως μια σκέτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Μερικά επιπλέον:
Mας Έδωσαν περιθώριο να τα πουλήσουμε μόνοι μας ασχέτως τιμής και είδους (είπαν ακόμα και παραλίες ότι θέλετε), πριν αναγκαστούν να το κάνουν οι ίδιοι με διεθνή πλειστηριασμό.
Δεν ήταν τυχαίο ότι ο Ντερούζ της Ε.Ε. ήταν αυτός που ανακοίνωσε τις πωλήσεις δημόσιας γης, αφού η Ε.Ε. έχει παραμείνει στο χρόνο αποπληρωμής των 3 ετών – το ΔΝΤ έχει εγκρίνει για το δικό του μέρος την επιμήκυνση στα 11 χρόνια.
Δεν ήταν τυχαίο που ο Τόμσεν συνέστησε στους διαδηλωτές να σταματήσουν τις απεργίες και τις διαδηλώσεις, αφού το ΔΝΤ είναι αυτό που ζητά την πλήρη φιλελευθεροποίηση της οικονομίας και τις βαθιές διαρθρωτικές αλλαγές προς αυτήν την κατεύθυνση.
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτήν την υπόθεση, που δε χωρά ούτε ίχνος πλέον πολιτικής σπέκουλας και πειραματισμών διαχείρισης των μαζών από τους πολιτικούς! Ξυπνάτε. Αν δεν βρούμε τα λεφτά η δεν κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό θα μας τα βγάλουν όλα στο σφυρί και μάλιστα με την ψήφο της Ελληνικής Βουλής τον περασμένο Μάιο.

http://tolimeri.blogspot.com/2011/02/50_14.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More