17.2.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Προτεραιότητα η καταγραφή της δημόσιας περιουσίας (2011-02-17) - Antenna
Η καταγραφή της έκτασης της περιουσίας του Δημοσίου και η εκτίμηση της αξίας της αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση, πριν προχωρήσει στο πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας γης που σχεδιάζει . Μ..(45 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Η ονομασία στο επίκεντρο των συναντήσεων Γκρούεφσκι (2011-02-17) - Pathfinder.gr
FYROM  — Το ζήτημα της ονομασίας κυριάρχησε στις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός της FYROM, Νίκολα Γκρούεφσκι, με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον και τον αντιπρόεδρο,..(9 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Συγκέντρωση συμβασιούχων στην πλατεία Συντάγματος (2011-02-17) - Pathfinder.gr
Συμβολική σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, οι συμβασιούχοι του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, σε ένδειξη διαμαρ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Με κάθειρξη έως 20 χρόνια θα τιμωρείται η φοροδιαφυγή (2011-02-17) - Ta Nea
Έως και 20 χρόνια κάθειρξη για υποθέσεις φοροδιαφυγής προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που παρουσίασε σήμερα στο Yπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Στο Συμβούλ..(16 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)

Αλλαγή πλεύσης από την κυβέρνηση για δημιουργία δικηγορικών εταιρειών (2011-02-17) - Capital.gr
Όπισθεν στην δημιουργία δικηγορικών εταιρειών έκανε η κυβέρνηση στο παρά... πέντε της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα κλειστά επαγγέλματα.Το νομοσχέδιο προέβλεπε το δικαίωμα ίδρυσης εταιρείας από μέλη ..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
ΚΕΔ: "Στο πόδι" η αποτίμηση των ακινήτων (2011-02-17) - euro2day
Στο? πόδι, ως εκ τούτου και στον «αέρα», έχει γίνει η αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, καθώς στα περισσότερα ? αν όχι σε όλα ? από τα ακίνητα που φέρονται να ανήκουν στο κράτος δεν υπάρ..(22 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Eρευνα για τον έλεγχο χρηματοδότησης 600 ΜΚΟ από το Yπ. Εξωτερικών (2011-02-17) - Express.gr
 EΞHΓHΣEIΣ για τη χρηματοδότηση τωνμη κυβερνητικών οργανώσεων από ειδική υπηρεσία διεθνούς αναπτυξιακήςσυνεργασίας του Yπουργείου Εξωτερικών έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής , με..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
ΛΑΟΣ για ΑΠΕ (2011-02-17) - Express.gr
 Ερώτηση στη Βουλή για το εάνσχεδιάζεται από την κυβέρνηση η ένταξη του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων στιςΔΕΚΟ και εάν θα συνεχισθούν και το 2011 τα προβλήματα μισθοδοσίας πουαντιμετωπίζουν οι υπά..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κρίσιμη συνάντηση στη Ρώμη γιατον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (2011-02-17) - Express.gr
 ENA βήμα πριν από την αναστολή των δραστηριοτήτων τηςβρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η κοινοπραξία του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης,Trans-Balkan Pipeline BV. Οι οριστικές αποφάσεις ανα.. (0 σχολια)
Κρίσιμη η κατάσταση του Μπεν Αλί (2011-02-17) - Τα Νέα
Ο πρώην πρόεδρος της Τυνησίας Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Αλι έχει βυθιστεί σε κώμα εδώ και δύο ημέρες, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη σε νοσοκομείο της Τζέντα όπου νοσηλεύεται. Αυτό ανέφερε πηγή προσκ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ναυάγιο σε τουριστικό θέρετρο του Βιετνάμ (2011-02-17) - Pathfinder.gr
Ένα πλοίο που μετέφερε ξένους τουρίστες σε γνωστό τουριστικό θέρετρο στον κόλπο Χαλόνγκ στο Βιετνάμ βυθίστηκε, προκαλώντας το θάνατο 12 ανθρώπων, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο.«Μέχρι στιγμής τα σ..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τανζανία: Τουλάχιστον είκοσι νεκροί από σειρά εκρήξεων (2011-02-17) - Express.gr
 Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαναπό σειρά εκρήξεων σε αποθήκη πυρομαχικών σε στρατόπεδο της πόλης Νταρ ες Σαλάμστην Τανζανία, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργ..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μπαχρέιν Υπό έλεγχο τα επεισόδια στη Μανάμα, ανακοινώνει ο στρατός (2011-02-17) - To Bima
Οι Αρχές στο Μπαχρέιν απαγόρευσαν τις διαδηλώσεις, την ώρα που ο στρατός σφίγγει τον κλοιό γύρω από τους διαδηλωτές στην πρωτεύουσα της χώρας. Ο στρατός ανακοινώνει ότι, έθεσε υπό τον έλεγχό του την π..(20 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Ανακαλεί 700.000 οχήματα η Honda (2011-02-17) - Pathfinder.gr
Η αυτοκινητοβιομηχανία Honda ανακάλεσε 700.000 οχήματα σε όλον τον κόσμο, εξαιτίας προβλημάτων στο σύστημα στήριξης του κινητήρα, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποίησε στο υπουργείο Μεταφορών της Ιαπων..(8 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Η Πορτογαλία θα ζητήσει διάσωση σύντομα (Reuters) (2011-02-17) - euro2day
Η Πορτογαλία θα υποχρεωθεί μέχρι τον Απρίλιο να προσφύγει σε επιχείρηση διάσωσης, είναι η σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των ευρωπαϊκών κρατών, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές πληροφόρησης που παραθέτει το..(30 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Χ. Σμιτ: Η Ελλάδα θα διασωθεί γιατί συμφέρει τις τράπεζες! (2011-02-17) - Zougla.gr
Τα συμφέροντα ευρωπαϊκών τραπεζών βρίσκεται πίσω από τις προσπάθειες αποτροπής πτώχευσης της Ελλάδας, όπως αναφέρει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Helmut Schmidt, σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαί..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στην Fourlis το δίκτυο καταστημάτων Intersport στην Τουρκία (2011-02-17) - Capital.gr
Στη σύναψη συμφωνίας για την απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Intersport στην Τουρκία προχώρησε ο όμιλος Fourlis. Η συμφωνία προβλέπει την απόκτηση των δικαιωμάτων franchise και την  ίδρυση..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More