4.2.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Διακόπηκε η δίκη των «Πυρήνων» (2011-02-04) - Pathfinder.gr
Για τη Δευτέρα διεκόπη η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου δικάζονται εννέα εκ των κατηγορουμένων ως μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».Με την έναρξη τ..(20 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αίγυπτος: Μεταβατική κυβέρνηση προτείνουν οι ΗΠΑ (2011-02-04) - euro2day
Νέες διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή στην Αίγυπτο κατά του προέδρου Μουμπάρακ και οι διοργανωτές ελπίζουν ότι η συμμετοχή θα φτάσει το ένα εκατομμύριο, όπως και στις 28 Ιανουαρί..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Απεργιακός «πυρετός» στην Υγεία (2011-02-04) - Kalimera.gr
Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται η Υγεία από σήμερα. Συγκεκριμένα οι γιατροί του ΙΚΑ προχωρούν σε απεργία διαρκείας, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά απεργούν έως και την επόμενη Πέμπτη. Πα..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ελπίδα Μπαν για το θέμα της ονομασίας (2011-02-04) - Pathfinder.gr
FYROM  — Την ελπίδα να «επιλυθεί το συντομότερο» το θέμα της ονομασίας της FYROM εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.Στην ιστοσελίδα του διεθνούς οργανισμού καταγράφοντα..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


Συνάντηση Γ. Ραγκούση με τους 13 περιφερειάρχες (2011-02-04) - Pathfinder.gr
Συνάντηση με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας είχε σήμερα ουπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, με θέμα την αντιμετώπισητων προβλημάτων στις Περιφέρειες, μετά την εφαρμογή τουπρογράμματος "Καλλικρά..(49 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
«Πυρά» κατά Λοβέρδου στη Βουλή (2011-02-04) - Kathimerini
Επικρίσεις κατά του Α. Λοβέρδου από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος επέκρινε τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο ότι αγνόησε την κοινοβουλευ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Οκτάωρο στο Δημόσιο και απογευματινή εργασία (2011-02-04) - Imerisia
Επιστρέφει μετά από 30 χρόνια η 8ωρη απασχόληση στο δημόσιο τομέα. Αυτό σημαίνει ότι από τον ερχόμενο Οκτώβριο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα εργάζονται -όπως και στον ιδιωτικό τομέα- 40 ώρες την εβδομάδα α..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ελλάδα-Κύπρος μαζί στην ενέργεια (2011-02-04) - City Press
Κυπριακό και ενέργεια (δηλαδή έρευνες για πετρέλαιο στην περιοχή) βρέθηκαν χθες στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια.. (0 σχολια)
Δεν κάνουμε στροφή ούτε δεξιά ούτε αριστερά (2011-02-04) - City Press
Δριμεία επίθεση εφ’ όλης της ύλης στην κυβέρνηση επιφύλαξε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς στη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο. του κόμματος, επισημαίνοντας ότι η περιβόητη συνταγή του μνημονίου .. (0 σχολια)
Τουρκία: Αυξήθηκαν οι νεκροί από τις δύο εκρήξεις (2011-02-04) - Pathfinder.gr
Τουρκία  — Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν με διαφορά πολλών ωρών στον βιομηχανικό τομέα της Άγκυρας, που οφείλονταν σε διαρροή υγραερίου και ο..(20 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Από φυσικά αίτια ο θάνατος φυλακισμένου στο Γκουαντάναμο της Κούβας (2011-02-04) - ERT3
Ένα υποτιθέμενο μέλος των Ταλιμπάν το οποίο εκρατείτο στις φυλακές του Γκουαντάναμο, πέθανε από φυσικά αίτια , όπως ανακοίνωσαν οι Αμερικανικές στρατιωτικές αρχές την Πέμπτη. Ο Αουάλ Γκουλ, 48 ετών Α..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Καζακστάν Πρόωρες προεδρικές τον Απρίλιο (2011-02-04) - To Bima
Σε πρόωρες προεδρικές εκλογές στις 3 Απριλίου προχωρά τ ο Καζακστάν , όπως αναφέρει το προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην ημερήσια έκδοση του επίσημου φύλλου της Πράβντα του Καζακστάν, σήμερα. Ο..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Νέα διάσκεψη δωρητών για την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους (2011-02-04) - Antenna
Μια νέα διάσκεψη των δωρητών για την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Παρίσι, ανακοίνωσαν την Πέμπτη υπουργοί που συνεδρίασαν στη Γαλλία, οι οποίοι κάλεσαν το Ισραήλ να λάβει..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Ε.Ε: Γαλλία και Γερμανία «χέρι-χέρι» για στήριξη του ευρώ (2011-02-04) - Kathimerini
Μέρκελ: Με δράσεις «για ένα σύμφωνο ανταγωνιστικότητας για όλες τις χώρες του ευρώ», «Σύγκλιση, συνεργασία και στενότερο οικονομικό συντονισμό» ζήτησαν από τις Βρυξέλλες η Γερμανίδα Καγκελάριος ʼγκελα..(27 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Alpha: Οι φήμες για ΑΜΚ και η απάντηση (2011-02-04) - euro2day
Φήμες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εκ μέρους της Alpha Bank στο προσεχές διάστημα πίεσαν σήμερα τη μετοχή, η οποία κατέγραψε πτώση 7%. Το euro2day.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμη πηγή της τράπεζας, η ..(16 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τη Δευτέρα στην Αθήνα οι επικεφαλής της τρόικας (2011-02-04) - Antenna
Οι επικεφαλής της τρόικας θα βρίσκονται τη Δευτέρα στην Αθήνα και μέσα στην εβδομάδα θα ετοιμάσουν την έκθεσή τους για την πορεία της οικονομίας, όμως, όπως διαφαίνεται, δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τ..(10 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
ΥΠΟΙΚ: "Θα τελειώσει η ατιμωρησία των επωνύμων" (2011-02-04) - euro2day
« Υπάρχει η αίσθηση ότι μεγάλοι και επώνυμοι δεν τιμωρούνται, Αυτό θα τελειώσει ». Το μήνυμα αυτό έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για τις υποθέσεις φορο..(11 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More