9.2.11

Που βρίσκεται ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ:

(Αστυνομικό Δελτίο)
کې Αιματηρή συμπλοκή στην Λιβαδειά με τραυματία έναν αστυνομικό. Ομάδα αστυνομικών έκαναν σήμα να σε ΙΧ αυτοκίνητο να σταματήσει, στον περιφερειακό Λιβαδειάς-Θήβας. Το αυτοκίνητο δεν ανέπτυξε ταχύτητα, με κατεύθυνση προς την Αράχωβα. Τα δύο περιπολικά καταδίωξαν το αυτοκίνητο, αλλά σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων οι επιβάτες του ΙΧ τους έστησαν ενέδρα και μόλις εμφανίστηκαν, πυροβόλησαν 23 φορές με πολεμικό τυφέκιο εναντίον τους, από απόσταση 100 μέτρων. Μία από τις σφαίρες τρύπησε την πόρτα του συμβατικού αυτοκινήτου της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό μηρό ο οδηγός.

کې Νεκρός από τα πυρά αγνώστων έπεσε χθες ειδικός φρουρός στην Καλλιθέα. Τον άτυχο νεαρό πυροβόλησαν και σκότωσαν άγνωστοι με Καλάσνικοφ στις 3:32 τα ξημερώματα επί της Σόλωνος 83 στην Καλλιθέα, ενώ τραυμάτισαν έναν 26χρονο Αλβανό.

کې Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Ο άγνωστος δράστης στην προσπάθειά του να ληστέψει το σούπερ μάρκετ απείλησε με όπλο τους υπαλλήλους του καταστήματος, ωστόσο όταν εκείνοι κάλεσαν σε βοήθεια, τράπηκε σε φυγή.

کې Ενοπλη ληστεία, εις βάρος υπαλλήλου χρηματαποστολής σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Χανιά. Σύμφωνα με την αστυνομία στις 8:30 μ.μ. υπάλληλος χρηματαποστολής δέχθηκε επίθεση τη στιγμή που έβγαινε από σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων μεταφέροντας στο ειδικό κουτί τα χρήματα. Ενα άτομο με καλυμμένο το πρόσωπο τον πλησίασε και με την απειλή όπλου του ζήτησε το κουτί με εισπράξεις περιπου 30.000 ευρώ, το οποίο και παρέδωσε.

کې Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε την Παρασκευή ένας επιχειρηματίας στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα, που ειδοποίησε την Αστυνομία, ο δράστης με καλυμμένο πρόσωπο περίμενε τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του. Οταν τον είδε να φθάνει άρχισε να πυροβολεί και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε. Ο επιχειρηματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε περισσότερες από πέντε σφαίρες.

کې Ένα διαφορετικό "εφ΄όπλου λόγχη στην Νιγρίτα.. Στόχος ληστών έγινε εφημερεύον φαρμακείο στη Νιγρίτα Σερρών. Αγνωστος εισέβαλε στο φαρμακείο φορώντας κουκούλα και κατάφερε, αρχικά με την απειλή όπλου και μετέπειτα απειλώντας με ξιφολόγχη, να αποσπάσει από το ταμείο τού φαρμακείου το ποσό των 500 ευρώ.

کې Ληστές δολοφόνησαν ιδιοκτήτη περιπτέρου. Ο 45χρονος ομογενής ιδιοκτήτης αντιστάθηκε πυροβολώντας με κυνηγητικό όπλο τους δύο ληστές και στη συνέχεια δέχθηκε καταιγισμό πυρών από Καλάσνικοφ και πιστόλι. Η αιματηρή ληστεία έγινε στις 01.30 τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος στα Άνω Λιόσια. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, αφήνωντας πίσω τους 9 κάλυκες από Καλάσνικοφ και τρεις βολίδες πιστολιού

کې Αιματηρή ληστεία έγινε χθες στις 10 το βράδυ σε φαρμακείο στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 40 στο Μαρούσι. Δύο άγνωστοι οπλισμένοι με πιστόλι εισέβαλαν στο φαρμακείο το οποίο διανυκτέρευε και άρπαξαν από το ταμείο 60 ευρώ. Η μητέρα του φαρμακοποιού που ήταν μαζί του στο φαρμακείο άρπαξε έναν από τους ληστές και του τράβηξε την κουκούλα ενώ ο γιος της τους καταδίωξε έξω από το κατάστημα. Εκεί ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στον ώμο.



ولسمشر کرزی له جنرال سټينلي مکريسټل سره کندهار ته ددې لپا
ره تللی و چې دغلته دکېدونکو لويو عملياتولپاره ولسي ملاتړ
راخپل کړي. خو هغه څه چې د کندهار په دې غونډه کې په لوړ غږ
ددې لپاولسمشر بنسټ تر سره جوړ شوي قانون پر
او د افغان حکومت په همکارۍ، د راتلونکو څلورو کلونو په موده کې بشپړ شي
ځانګړې ډول د روغتیا په برخه کېځانګړې ډول د روغتیا په برخه کې
بنسټ تر سرهواورول شول دا و د افغانستان د ټاکنو خپلواک کمېسيو
*د ټاکنو اړوندې ټولې چارې د نويايي تر دې وروسته ب


* Εκρηξη της εγκληματικότητας παρατηρήθηκε τη χρονιά που πέρασε, με αποτέλεσμα όλοι οι δείκτες να εκτιναχτούν στα ύψη και να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Οι κλοπές και οι διαρρήξεις ανήλθαν το 2010 σε 90.939 σε ολόκληρη την επικράτεια, όταν τον προηγούμενο χρόνο ήταν 72.658 και το 2005 λιγότερες από τις μισές (44.100). Οι ληστείες τη χρονιά που πέρασε έφτασαν τις 6.097, όταν το 2009 ήταν 4.708 και το 2005 τρεις φορές λιγότερες από αυτές που σημειώθηκαν πέρυσι (2.084). Οι ανθρωποκτονίες το 2010 ανήλθαν σε 175, όταν τον αμέσως προηγούμενο χρόνο ήταν 143.
Με βάση τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το αρχηγείο της αστυνομίας, κάθε ημέρα γίνονται κατά μέσο όρο 249 κλοπές και διαρρήξεις στην επικράτεια, ενώ κάθε ώρα που περνάει οι κλοπές ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 10. Καθημερινά οι ληστείες ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 16 σε ολόκληρη τη χώρα (μέσος όρος 16,7), ενώ οι κλοπές τροχοφόρων είναι πάνω από 75 ημερησίως (μέσος όρος 75,63).Η συχνότητα με την οποία γίνονται ανθρωποκτονίες στη χώρα μας, με βάση τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για το 2010, είναι μία κάθε δύο ημέρες.
Περισσότερο ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More