22.2.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Εμπορικό πλοίο θα παραλάβει Έλληνες της Λιβύης (2011-02-22) - Eleutherotypia
Έλληνες πολίτες θα παραλάβει από τη Λιβύη το εμπορικό πλοίο «Minerva Antonia» που κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι Ρας Λανούφ κοντά στη Σίρτι της Λιβύης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών...(21 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Φάρμακα Δελτίο τιμών με ανατιμολογήσεις για 3.437 σκευάσματα (2011-02-22) - To Bima
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανατιμολόγησης των φαρμακευτικών προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, με την ανακοίνωση του Δελτίου Τιμών Φαρμάκων συμπληρωματικό του Δελτίου που είχε ανακοινωθεί τ..(15 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μέρκελ: Επιμήκυνση μαζί με την ευρω-λύση (2011-02-22) - euro2day
Η επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής του ελληνικού χρέους βρίσκεται στο τραπέζι, αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα, τόνισε μεταξύ άλλων η γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ, στην κοινή συνέντευξη μ..(14 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
«Θα επιστρέψουμε την βοήθεια» (2011-02-22) - Kalimera.gr
Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει την βοήθεια που λαμβάνει σήμερα, έδωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε διάλεξή του στο πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου. Ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι η..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Τολμηρές οι προτάσεις ΔΑΠ για την Παιδεία (2011-02-22) - CityPress
Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις προτάσεις τις οποίες παρουσίασε χθες η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το διάλογο για τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαί..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Επιμένουν στην απεργία πείνας οι 300 μετανάστες (2011-02-22) - Eleutherotypia
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία πείνας δηλώνουν οι 300 μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δεν λαμβάνουν τροφή εδώ και 29 ημέρες, ζητώντας τη νομιμοποίησή τους...(2 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Ασυντόνιστες και οι δηλώσεις (2011-02-22) - City Press
Έλλειψη... συντονισμού ακόμα και στις εκτιμήσεις για το αν στην κυβέρνηση παρατηρούνται φαινόμενα... έλλειψης συντονισμού καταγράφεται σε δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών. Έτσι, ενώ ο αντιπρόε.. (0 σχολια)
Κρίσιμο τετ-α-τετ με την «πληγωμένη» Μέρκελ (2011-02-22) - City Press
Σε μάλλον κακή συγκυρία πραγματοποιείται σήμερα στο Βερολίνο η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο του «μπαράζ» επαφών με ξένους ηγέτες που π.. (0 σχολια)
ΔΕΠΑ: «Οχι» στη συγχώνευση του ITGI με το «Ναμπούκο» (2011-02-22) - Imerisia
Της Μανταλένας ΠίουΤo ενδεχόμενο συγχώνευσης του ελληνο-ιταλικού αγωγού φυσικού αερίου (ITGI) με τον αγωγό «Ναμπούκο» απέρριψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Χάρης Σαχίνης, χθ..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Σε επιφυλακή το Ισραήλ (2011-02-22) - Capital.gr
Το Ισραήλ έθεσε το πολεμικό του ναυτικό σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας, ενώ ανακοίνωσε ότι θα αντιδράσει άμεσα σε κάθε "πρόκληση" καθώς τα δύο πολεμικά πλοία του Ιράν πέρασαν στη Μεσόγειο Θ..(26 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Δεν υπάρχουν Έλληνες στα θύματα της Νέας Ζηλανδίας (2011-02-22) - Pathfinder.gr
Δεν έχουν αναφερθεί, μέχρι στιγμής, Έλληνες μεταξύ των θυμάτων του ισχυρού σεισμού που έπληξε τη Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με δηλώσεις του πρέσβη της Ελλάδας στη χώρα, Δημήτρη Άννινου.Ο Έλληνας πρέσβης, α..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Φονικός σεισμός στη Ν.Ζηλανδία (2011-02-22) - Kalimera.gr
Φονικός σεισμός έπληξε την Νέα Ζηλανδία, σκορπώντας τον όλεθρο. Επίκεντρο της σεισμικής δόνησης μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ήταν η πόλη Κράιστσερτς, όπου κατέρρευσαν πολλά κτίρια, με τον ..(10 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο (2011-02-22) - Express.gr
 Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Εφετείο Αθηνών, ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Στοσημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και στελέχη του ΤμήματοςΕξο..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Η Λιβύη ωθεί στα 108 δολ. το πετρέλαιο (2011-02-22) - euro2day
Στα υψηλότερα επίπεδα 2,5 ετών εκτινάσσεται η τιμή του πετρελαίου, εξαιτίας των βίαιων ταραχών στην Λιβύη και άλλα έθνη στην πλουσιότερη πετρελαϊκά περιοχή του πλανήτη, την περιφέρεια Μέσης Ανατολής ?..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
«Ανάσα» σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (2011-02-22) - Pathfinder.gr
Ένεση ρευστότητας σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις υπόσχεται το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας μέσω των τριών προγραμμάτων της πρωτοβουλίας Jeremie. Συγκεκριμένα όπως α..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στην Ελλάδα η δεύτερη υψηλότερη τιμή αμόλυβδης (2011-02-22) - Antenna
Τη δεύτερη υψηλότερη τιμή στην αμόλυβδη και το πετρέλαιο κίνησης μεταξύ των χωρών της Ευρώπης έχει η Ελλάδα το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα τιμών της ΕΛΠΑ. Η μέση τιμή, πάντως, και για τα..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον» (2011-02-22) - Pathfinder.gr
Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ'Α Οίκον» δίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, απαντώντας εμμέσως και στις αναφορές που έκανε την Παρασκευή ο τομεάρχης Α..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More