30.3.11

Λεφτά υπάρχουν κ. Πρωθυπουργέ!

Σε τράπεζες του Μαιάμι μετέφεραν την αρπαχτή τους τα νεόπλουτα ρεμάλια του συστήματος Πασόκ.



Σε τράπεζες του Μαιάμι, έχουν τις καταθέσεις τους πολλά από τα σεσημασμένα νεόπλουτα τσογλάνια της πασοκικής αρπαχτής, ειδικά τα ρεμάλια που κινούνται στο χώρο του "lifestyle".

Κι ενώ ο Παπακωνσταντίνου αναθέτει στον Καπελέρη από τη Σάντα Μπάρμπαρα να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες, οι τύποι εδώ και χρόνια έχουν αρπάξει τη μπάζα από το Χρηματιστήριο-όπου κατάφεραν να βάλουν τα σαπάκια, πολυδανεισμένες εταιρείες τους και να λεληλατήσουν τον τζογαδόρο μακάκα επενδυτή-και πουλάνε τρελίτσα στην Ελλάδα.

Τον δρόμο για τις αμερικανικές τράπεζες άνοιξε σύμφωνα με πληροφορίες πολύ γνωστή κοσμική κυρία με διαπλανητική επιρροή.

Έτσι μπορεί στην Ελλάδα οι δουλειές τους να πάνε κατά διαόλου και να μην πληρώνουν τους εργαζόμενούς τους, αλλά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ζουν σαν γιοι του Καντάφι στο Μαιάμι.

Πολλοί μάλιστα έχουν αγοράσει εδώ και  διαμερίσματα  με αποτέλεσμα να  ξύνουν τ αχαμνά τους κάθε φορά που ο Γιωργάκης σε συνεργασία με την Goldman Sachs, παίρνουν τα (νέα) μέτρα σε βάρος των ανυπεράσπιστων πολιτών.

Σημ.> Η θέα της παραλίας από το διάσημο Delano hotel-άντε γεια...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More