30.3.11

Τους τιμωρούν γιατί είναι Έλληνες!



ΟΥΚ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΕΙΟΣΥΝΗΣ



Η προκλητικότητα του ανθελληνικού καθεστώτος και των φερέφωνών του δεν έχει όρια. Αναφερόμαστε φυσικά στην μήνυση που ασκήθηκε από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι ( ΕΠΣΕ ) προς τους 39 άνδρες των ΟΥΚ για τα συνθήματα που αναφώνησαν αυτοί κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 και τα οποία εστρέφοντο κατά των Αλβανών και των Σκοπιανών που εγείρουν προκλητικές διεκδικητικές βλέψεις σε βάρος ελληνικών εδαφών.


Αναφέρονται μάλιστα οι μηνυτές με σφοδρό τρόπο στο περιεχόμενο των συνθημάτων. Συνθήματα που εξάπτουν το εθνικό φρόνημα και το υψηλό ηθικό, ενώ παράλληλα τονίζουν την ύψιστη αποστολή του Στρατού μας να σκορπίζουν τους εχθρούς μέχρι εξοντώσεώς τους. Συνθήματα που γνώρισαν οι πατεράδες μας, γνωρίσαμε εμείς και θα γνωρίσουν και τα παιδιά μας είτε το θέλουν είτε όχι οι «ανθρωπιστές» και αντιρατσιστές του καθεστώτος.


Και σε ό,τι αφορά την φύση της Ελληνικότητας, πρέπει να το χωνέψουν άπαντες. Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ. Αυτή είναι η βιοθεωρία των Ελλήνων στο ζήτημα της Πολιτείας και του Έθνους από τα πρότερα τα χρόνια, από τα βάθη των Αιώνων και την σαφή τοποθέτηση και παρακαταθήκη του Ηρόδοτου. Έλεγε ως γνωστόν ο μεγάλος αυτός Πατέρας των Ελλήνων ότι η Εθνική Κοινότητα και η ιδιότητα του Έλληνα προσδιορίζονται από το Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόγλωσσο, το Ομόθρησκο και το Ομότροπο.


Το ακούσατε κύριοι υπερασπιστές πάντων πλην Ελλήνων; Ενιαία Εθνική Καταγωγή, ενιαία Φυλή, ενιαία γλώσσα, ενιαία θρησκεία, ενιαίος πολιτισμός. Ο Ελληνικός λαός και ο Ελληνικός Στρατός είμαστε και θα παραμείνουμε παιδιά του Ηρόδοτου. Και την Ελλάδα θα την μεγαλώσουμε, δεν θα τη μικρύνουμε επειδή έτσι θέλουν τα νεοταξικά αφεντικά των ραγιάδων ελληνόφωνων. Δεν παραχωρούμε ούτε μια πέτρα ελληνικής γης και απαιτούμε την απελευθέρωση των σκλάβων Ελληνικών Πατρίδων από τους βάρβαρους κατακτητές, του δε δήθεν ελεύθερου ελληνικού κράτους από τους απογόνους του Εφιάλτη.


Τα δε αντιρατσιστικά επιχειρήματα και οι επικαλούμενες νομολογίες των κατήγορων των παλικαριών των ΟΥΚ κατευθύνονται εν προκειμένου στη φίμωση της ελληνικής ψυχής και της ελευθερίας της γνώμης των Ελλήνων πολιτών, υποχρεώνοντας τους να ανέχονται τις αμφισβητήσεις των εχθρών σε βάρος των εθνικών μας δικαίων και την εποίκιση της χώρας από τους λαθρομετανάστες αλλά όχι να αποκρούουν τις προσβολές και τα παραμύθια αυτών που στέκουν ενάντιοι ημών.


Ένας νόμος ωστόσο δεν είναι εξ αρχής νόμιμος και ηθικός αν ο νομοθέτης θέλει να νοθεύσει την Φυλή παραβιάζοντας τον ύψιστο νόμο του Έθνους. Όσο αφορά το διαβόητο λαθρονομοσχέδιο που δίνει παράτυπα και παράνομα την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, να υπενθυμίσουμε στον ντόπιο εχθρό του Γένους μας ότι βρίσκεται ήδη υπό δικαστική διερεύνηση με την πρώτη γνωμοδότηση να χαρακτηρίζει αυτόν εκτός πάσης λογικής και νομικής βάσης.


Οι προκλητικοί υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το ΕΠΣΕ, μήνυσε τους Έλληνες οϋκάδες και η εκδίκαση της υπόθεσης θα λάβει χώρα στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ναυτοδικείο Πειραιά. Είναι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που με είχαν εγκαλέσει παλαιότερα για αντισημιτισμό μεταφράζοντας έτσι τον δεδηλωμένο αντισιωνισμό μου για να απαλλαγώ τότε με εισαγγελικό βούλευμα. Θυμάμαι τότε ότι αναφέροντο στον εθνικοκοινωνισμό και τον φυλετισμό που υποστηρίζω σταθερά και ισόβια.


Η Ελληνική ψυχή όμως έχει δώσει ήδη τις πρώτες απαντήσεις και θα τις ξαναδώσει στο πλευρό των αδελφών μας. Διότι το Ελληνικό Έθνος είναι πάνω από όλα Αίμα και Φυλή, είναι η Ιστορία των Προγόνων μας, είναι η Μεγάλη Ελλάδα που οφείλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, είναι μια Ιδέα αξεπέραστη από βάρβαρους και μειοδότες.


Η πρώτη απάντηση δόθηκε μέσα από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τα χείλη των Ελληνόψυχων Πατριωτών Εθνικιστών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2011. Μιλάμε για τα συνθήματα «Ελλάς – Ελλάς ή ταν ή επί τας», «εδώ και τώρα φέρτε τα τεθωρακισμένα» που φοβούνται οι γραικύλοι ταγοί και κόψανε από την παρέλαση για λόγους…οικονομικούς, «κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ», «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «που θα ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγιά Σοφιά» και φυσικά «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» http://www.youtube.com/watch?v=PTh6tMeRaD4&feature=player_embedded. Και φυσικά θυμίζουμε τα περσινά συνθήματα των παλικαριών μας των ΟΥΚ εδώ http://www.youtube.com/watch?v=DeELfAjmwhY&feature=related.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More