28.3.11

Για ένα Εθνικό, Λαϊκό, Φυλετικό, Ελληνικό Κράτος!



ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ



Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η εξάντληση των ορίων της αντοχής του είναι η αληθινή και σκληρή πραγματικότητα που αποκρύπτει συστηματικά το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της Πατρίδος μας και τα προπαγανδιστικά του φερέφωνα. Ένα αλαζονικό καθεστώς δυναστεύει τις ζωές των Ελλήνων προς χάριν των τοκογλύφων χρηματοδοτών και των διεθνών εντολέων του σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι εκφραστές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης επιδιώκουν την επέκταση της φτώχιας, της ανεργίας, της κοινωνικής ανασφάλειας, της εθνολογικής μας αλλοιώσεως, της υπερχρέωσης και του ξεπουλήματος της Πατρίδος μας.

Ποιος νοιάστηκε από τους μεγάλους ενημερωτές του καθεστωτικού Τύπου να αναφερθεί στην τραγική είδηση ότι υπάρχουν Έλληνες γονείς που αναγκάζονται να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποιο από τα παιδικά χωριά SOS επειδή αδυνατούν να τους εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό. Αυτό κατεγράφη στην ιστοσελίδα news247. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, από τις 1000 οικογένειες που κατέφυγαν το 2010 στην λύση των παιδικών χωριών SOS οι 600 προέρχονται από το κέντρο της Αθήνας, ενώ το ακόμη τραγικότερο της υπόθεσης είναι ότι το 80% των οικογενειών αυτών είναι ελληνικές. Αλλά γι’ αυτές τις σκληρές αλήθειες δεν βρίσκουν λόγια να πουν οι διάφοροι αντιρατσιστές που φτιάχνουν αντιρατσιστικούς νόμους και επιμένουν να κάνουν την Ελλάδα φτωχοκομείο και τους Έλληνες φτωχότερους. Η κυβέρνηση βέβαια αδιαφορεί και επιδίδεται στην φορολογική επιβάρυνση των παιδικών χωριών.


Αντίθετα η σοσιαλιστική κυβέρνηση Παπανδρέου συντομεύει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με την πρόσληψη των επιβαλλόμενων συμβούλων και τις νέες «ενέσεις», όπως μας λένε, ρευστού προς τις τράπεζες. Διενεργούνται επαφές για την πώληση περαιτέρω ποσοστού στον ΟΤΕ, αλλά και για τις περίφημες «αξιοποιήσεις» στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, την εμπορική δραστηριότητα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, τη σχέση με την γερμανική Hochtief στο αεροδρόμιο της Αθήνας και άλλα τινά. Ακούγεται επίμονα ο στόχος της συγκέντρωσης 50 δις ευρώ από την συνολική εκποίηση της δημόσιας περιουσίας όταν τα έσοδα του προϋπολογισμού δεν περπατούν με τίποτα και η εξαγγελία νέων επώδυνων μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού στο ύψος των 1,8 δις ευρώ έχει πάρει την σειρά τής νέας αντιλαϊκής εφόδου.


Στο μεταξύ, όπως μαθαίνουμε μέσα από σχετική νομική ερμηνεία του Αρείου Πάγου, η άρνηση της επαναπρόσληψης απολυθέντος εργαζομένου είναι παράνομη μονάχα εάν θίγονται υλικά ή ηθικά συμφέροντα αυτού ή εάν υφίσταται αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς του. Καθίσταται δυνατή τοιουτοτρόπως η υπερκάλυψη της διαφοράς εργοδότη και εργαζομένου με την παροχή τάχα γενναίας αποζημίωσης αλλά όχι απαραίτητα με την επαναφορά του εργαζομένου στην θέση εργασίας που κατείχε.


Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες και τα Τζαμιά, αλλά δεν υπάρχουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ που έχει ανάγκη ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων για να πραγματοποιήσει τον έλεγχο και την αποκατάσταση των ελληνικών σχολείων από ζημιές που προέρχονται ακόμη και από το σεισμό του 1981. Όπως επίσης υπάρχουν τα 100 δις ευρώ που έχουν δοθεί τα τελευταία 2,5 χρόνια είτε μέσω εγγυήσεων είτε απευθείας, με τελευταίο τούτες τις μέρες ένα νέο πακέτο 30 δις ευρώ όταν η συνεισφορά των τραπεζών από την κρίση που δομήθηκε στα μέτρα τους έναντι του ελληνικού λαού είναι αποκλειστικώς και μόνον εισπρακτική.


Στο ζήτημα των αγαπημένων της κυβέρνησης και των υπόλοιπων «προοδευτικών» αντιρατσιστών, των λαθρομεταναστών, είδαμε τον υπουργό υγείας κ. Λοβέρδο να αναγκάζεται να ζητήσει τη συνδρομή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με στόχο την αξιολόγηση της κατάστασης και την παροχή τεχνογνωσίας για την διαχείριση των κινδύνων δημόσιας υγείας που πηγάζουν από την παράνομη μετανάστευση. Έκανε μάλιστα λόγο ο υπουργός για την ανάγκη αντιμετώπισης της μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης.


Η κοινωνική ένδεια εξυπηρετεί πλήρως την αθέατη πλευρά μιας αντεθνικής και προβοκατόρικης επίθεσης που δεχόμαστε ως Έθνος. Όπως την ολιγωρία του «ελληνικού» κράτους στην διεκδίκηση γεωφυσικού ελέγχου και ΑΟΖ στα νότια Κρήτης και Καρπάθου από την Τουρκία. Αλλά και την ολιγωρία στο ζήτημα των ενεργειακών αγωγών που εμπλέκεται η Ρωσία και περνούν από την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή σημειώνεται μια ύποπτη προσπάθεια… βεβήλωσης του τουρκικού νεκροταφείου Νίκαιας ανήμερα της 25ης Μαρτίου! Ένα πονηρό συμβάν με έντονο ανθελληνικό και προβοκατόρικο χαρακτήρα.


Και παράλληλα μαθαίνουμε την παραπομπή σε δίκη στις 20 Σεπτεμβρίου στο Ναυτοδικείο Πειραιά των 39 οϋκάδων για τα συνθήματα ενάντια στους λάτρεις παραχώρησης της ελληνικής ιθαγένειας και των ενεργούμενων διεκδικητών ελληνικής γης. Συνθήματα που οι Στρατιώτες μας ανεφώνησαν στην περσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Μήνυση που έκαναν οι διαβόητοι νεοταξίτες του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Σύσσωμος ο ελληνικός λαός που πιστεύει με πάθος στην Πατρίδα θα σταθεί στο πλευρό των δικών μας παιδιών, των παλικαριών των ΟΥΚ.


Το αλαζονικό καθεστώς που μας διοικεί με νεοταξικές πλάτες θέλει την Πατρίδα μας ανίσχυρη, ρακένδυτη και εθνικά τραυματισμένη. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός επενδύει στο φιλότιμο του Έλληνα που ξεσηκώνεται ζητώντας ένα κράτος υπηρέτη των λαϊκών αναγκών και των εθνικών συμφερόντων. Είμαστε πολιτικοί εκφραστές μιας Ελλάδος που θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά, τους δικούς της πόρους, τις δικές της αποκλειστικά ελληνικές πλάτες. Κάτω από ένα Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Ελληνικό Κράτος.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More