3.5.11

Οι τούρκοι κάνουν την δουλειά τους στην Θράκη και ο φον Δημητράκης συνεχίζει να κοιμάται!

NEO Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΑΒΤΤF.

Εφ. Μπιρλίκ   2-5-2011.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ABTTF.
Πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2011 το Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης. Μετά τον καθορισμό των μελών του Δ.Σ. που έγινε κατά τις εκλογές της ομοσπονδίας στις 23-4-2011, στο πρώτο Δ.Σ. που συνήλθε έγινε η κατανομή των καθηκόντων
Τα καθήκοντα κατανεμήθηκαν ως εξής :

Πρόεδρος : Χαλίτ Χαμπίμπογλου
Αντιπρόεδρος : Ναζμί Σαλή (Υπεύθυνος Κοινωνικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων)
Αντιπρόεδρος : Μουσταφά Κασάπ (Υπεύθυνος νεολαίας και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων)
Αντιπρόεδρος : Τζενγκίζ Ισμαήλ (Υπεύθυνος οργανωτικού)
Γ.Γ. : Οζκάν Ρεσήτ
Ταμίας : Σεμπαετίν Μουμίν
Υπεύθυνος πόρων για τις κηδείες : Σαμί Γιουσούφ
Υπεύθυνος Εξωτερικών Σχέσεων : Ριντβάν Χατζιμπεντέλ
Βοηθός Υπεύθυνος δραστηριοτήτων : Ραμαδάν Ραμαδάν
Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων : Ιμπραήμ Σελαμίογλου
Βοηθός σε Πολιτιστικές και Κοινωνικές Δραστηριότητες : Ραίφ Μποζατζή / Γκιοκχάν Κοτζαβελή (Μετά από την συμπλήρωση ενός έτους θα υπάρχει εναλλαγή στα πρόσωπα)
Μετά την κατανομή των καθηκόντων, το Δ.Σ. της ΑΒΤΤF αποφάσισε να τοποθετήσει νέο προσωπικό στην αντιπροσωπεία της ABTTF στις Βρυξέλλες. Επίσης το Δ.Σ. της ABTTF καθόρισε τα μέλη της Ομοσπονδίας που θα μετάσχουν στην 56η σύνοδο της FUEN (Ομοσπονδιακή Ένωση Μειονοτήτων Ευρώπης).
Ο εκλεγείς πρόεδρος Χαλίτ Χαμπίμπογλου δήλωσε πως ¨…… Η ΑΒΤΤF στα πλαίσια της συνέχειας θα συνεχίσει να θέτει σε διεθνές επίπεδο και σε διάφορα φόρα τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Η ΑΒΤΤF μαζί με την διαφύλαξη των επιτυχιών της στον αγώνα για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα, θα προσπαθήσει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης θα προσπαθήσουμε για να μην διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη αυτών που μας εξέλεγξαν στο Δ.Σ. να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης”.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More