3.5.11

Και μετά ξύπνησε...

Δυνάμεις της συντήρησης, καταστροφολόγοι και μιζέροι οι Έλληνες που αντιδρούν για το Πεταλωτή!

"Προχωρήσαμε σε μεγάλες δομικές αλλαγές σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και τους τελευταίους 18 μήνες κάναμε τόσα όσα δεν έκαναν κυβερνήσεις σε δεκαετίες", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι "η κυβέρνηση έπρεπε να σταματήσει τη χώρα από τον γκρεμό". 'Ασκησε έντονη κριτική σε όσους... 
βρίσκονται, όπως είπε, απέναντι, κάνοντας λόγο για "δυνάμεις της συντήρησης, καταστροφολόγους και φωνές μιζέριας". Και ταυτοχρόνως κατέστησε σαφές ότι "για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν υπάρχουν οι λογικές της κυβέρνησης Καραμανλή "άστο για αργότερα", αποδοκιμάζοντας την πολιτική της ΝΔ που, όπως είπε, οδήγησε στο Μνημόνιο.

Τόνισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και στις αλλαγές που χρειάζονται για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση και αποδοκίμασε όσες απόψεις, αναλύσεις επιμένουν σε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αποδίδοντάς τα σε συγκεκριμένες ομάδες που "νοιάζονται για την τσέπη τους" και επιμένοντας ότι τυχόν αναδιάρθρωση δεν θα λύσει το πρόβλημα της χώρας. "Χρειάζεται μόνο να κάνουμε την δουλειά μας όσο γίνεται πιο σωστά και καλύτερα και μόνον έτσι θα αντιμετωπίσουμε όσους επένδυσαν στη χρεοκοπία της χώρας", σχολίασε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More