20.5.11

Θα πληρώσει τους τοκογλύφους και θα πεινάει ο Ελληνικός λαός για δεκαετίες!

Θα δώσουμε πίσω τα δανεικά, επιμένει ο πρωθυπουργός!


«Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη, τόσο εγώ προσωπικά όσο και κανείς άλλος στην κυβέρνηση, δεν κάνουμε πίσω, έτσι ώστε η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της. Ξέρω ότι όλοι αγωνιούν, αλλά ο αγώνας αυτός αξίζει. Είμαστε στον πρώτο πιο δύσκολο χρόνο της προσπάθειας, και τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα, αλλά είμαστε όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια του ελληνισμού. Είναι καθολική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να σώσουμε την χώρα και να αλλάξουμε την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός από το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Ο κ. Παπανδρέου απηύθυνε πρόταση εθνικής συστράτευσης σε κάθε δημιουργική δύναμη της  χώρας, λέγοντας πως συστράτευση «αφορά βεβαίως και τα πολιτικά κόμματα, αλλά και κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας, την αυτοδιοίκηση, την υγιή επιχειρηματικότητα, τον κάθε πολίτη».

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα πρόκειται να αποπληρώσει τα χρέη της, επισημαίνοντας ότι «έχουμε ζητήσει τα δανεικά των εταίρων μας και αυτά τα δανεικά θα τα επιστρέψουμε. Γιατί ακούω διάφορα και δεν αισθάνομαι καλά, όταν μου λένε: "Μα εσείς θα επιστρέψετε τα λεφτά μας;" Και βέβαια ναι. Θα τα επιστρέψουμε», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Αυτό θίγει την περηφάνια μας» και δεν έκρυψε την ενόχλησή του από τα ερωτήματα που δέχεται όταν βρίσκεται στο εξωτερικό για το αν η χώρα μας θα καταφέρει να επιστρέψει τα δανεικά.
Δημοσιεύθηκε στην Πολιτική


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More