16.6.11

Είναι δυνατόν να είχε συμβεί στον κουρασμένο;

Σχέδιο δολοφονίας Κώστα Καραμανλή - Η ενέδρα στη Ραφήνα - Όλη η απόρρητη αναφορά της ΕΥΠ



Είναι οι εξελίξεις πριν τα γεγονότα του Ιουνίου 2009 για τα οποία σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις με τον ρόλο των δημοσιογράφων και του Γερμανικού παράγοντα, στοιχείο που δεν περιλαμβάνεται στην έκθεση της ΕΥΠ(;) ή την μεταφορά της στο περιοδικό.
Βασική επίσης ανακολουθία είναι το ότι στο σχέδιο χρησιμοποιήθηκαν Έλληνες εφιάλτες για να το φέρουν εις πέρας. Άρα η ευκολία απόδοσης εθνικότητας των πρακτόρων προβληματίζει εξ' ίσου.
Το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ έχει ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009 και αποτελεί συνέχεια ενημερωτικού τις 13ης Ιανουαρίου 2009.
Το έγγραφο που δημοσιεύουν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ (να τα αγοράσετε γιατί έχουν και άλλες πληφορίες) αναφέρει:
“α.”Ομάδα Εργασίας” δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB ,που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική,με αφορμή “απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής” συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ.Κ.Καραμανλή,V.Putin και G.Parvanov ,κατά την υπόψη περίοδο,διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:
-Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του ,εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN ,μάρκας TOYOTA HIACE,χρώματος μπεζ,το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More