5.6.11

Τώρα που πέφτουν σφαλιάρες ξύπνησε και ο Παμπούκης!

X. Παμπούκης: “Oφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον λαό”!


Ένας ένας οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ βλέποντας το αδιέξοδο της κυβέρνησης, του μνημονίου, του επερχόμενου ανασχηματιμού και της οργής του κόσμου που ξεχειλίζει, κάνει την ηρωϊκή του έξοδου.
Επόμενος στη σειρά ο Υπουργός – fast track – Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ: «Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον λαό, γιατί οι θυσίες είναι άδικες από την φύση τους και ο πόνος υπαρκτός». «Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος».
Όπως όλοι οι Υπουργοί του αποτυχημένου ΠΑΣΟΚ, έτσι και ο Χ. Παμπούκης κάνει την – για τα μάτια του κόσμου επικοινωνικακή – αυτοκριτική. «Προφανώς έχουν γίνει και λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα του καταλογισμού τους».
Φυσικά το κίνημα των “Αγανακτισμένων” που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις πρακτικές τους δεν μπορεί να μείνει έξω από καμία δήλωση: «Υπό προϋποθέσεις μπορεί να συντελέσει στην πολιτική δυναμική στη χώρα, να λειτουργήσει ως συναγερμός για το πολιτικό σύστημα», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι: «Βεβαίως υπάρχει δικαιολογημένη λαϊκή δυσφορία , κοινωνική ένταση και ορθά αίσθημα αδικίας».
Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος.
«Επιχειρούμε μια διόρθωση σε συσσωρευμένες στρεβλώσεις 30 ετών με αποτέλεσμα σήμερα να είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να χαράξουμε μια νέα πορεία».
Υπουργέ ο κόσμος έχει ακόμα την απορία: Αυτές οι μεγάλες επενδύσεις που μας λέτε τόσους μήνες σε τί στάδιο βρίσκονται; Γιατί μας είχατε πει ότι θα γίνουν όλα με διαδικασίες fast track.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More