5.6.11

Εκτός των άλλων είναι και προκλητικοί!

Προκλητικό βίντεο της κυβέρνησης για τα πεπραγμένα των τελευταίων 20 μηνών !


Την τεχνολογία επιστράτευσε και πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου για να κατευνάσει την οργή του κόσμου.

Δόθηκε στη δημισιότητα μόλις ένα 24ωρο πριν τη μεγάλη πανευρωπαϊκή διαδήλωση στο Σύνταγμα!

Με ένα βιντεάκι με αναρτήθηκε στο ιστοσελίδα της κυβέρνησης όσο και στο youtube με χρήστη μάλιστα “Greek Prime Minister’s channel”, εμφανίζει το έκανε η κυβέρνηση του 20 μήνες διακυβέρνησης της χώρας.



Φυσικά στο βίντεο αναφέρει τα όσα έχουν γίνει σε επίπεδο περικοπών στις δημόσιες δαπάνες και στον δημόσιο τομέα. Αναφορά γίνεται στους δασικούς χάρτες της χώρας (για να ξέρουν τι να πουλήσουν), αλλά και στην εκπαίδευση (που κλείνουν σχολεία και η δωρεάν παιδεία γίνεται άπιαστο όνειρο).
Τα 2:19 λεπτά που διαρκεί το βίντεο είναι αρκετός χρόνος για να σκεφτείς με ποιά λογική κάποιος έγραψε κάτι τέτοιο, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον ιδιωτικό τομέα που χωρίς να φταίει πληρώνει την κρίση, στο δημόσιο που οι ίδιοι έφτιαξαν και συντήρησαν επί δεκαετίες, στους περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, την αυξημένη φορολογία, τη λαθρομετανάστευση και πολλά πολλά άλλα που δεν χωράνε σε μια σελίδα.
Για να μην σας κουράζουμε όσοι έχετε την υπομονή να δείτε αυτό το βίντεο, θα αφήσουμε τα σχόλια επισκεπτών του εν λόγω βίντεο στο you tube να μιλήσουν από μόνα τους!

Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως, είναι η χρονική στιγμή που το δημοσίευσαν. Μόλις μια ημέρα πριν τη μεγάλη διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος, όπου και αναμένεται να συσσωρευθούν χιλιάδες Έλληνες πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας. Λέτε εκεί στην κυβέρνηση να είδαν κάποιοι το βίντεο και να ακύρωσαν την επίσκεψη στο κέντρο της πρωτεύουσας;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More