12.9.11

Μόνο ο λαός ενωμένος θα τους σταματήσει.

Ηλίας Μόσιαλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων!

Δηλώσεις Ηλ. Μόσιαλου για το ειδικό τέλος και τις αντιδράσεις ΓΕΝΟΠ .


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας ΜόσιαλοςΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής και νέων μέτρων αν χρειαστεί άφησε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό βήμα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «σε κανέναν δεν αρέσουν τα μέτρα, αλλά ο στόχος της είσπραξης δεν αλλάζει. Αν δεν εισπραχθούν τα έσοδα, θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε στους στόχους που έχουμε βάλει».

Εξαπέλυσε δε επίθεση κατά τη ΝΔ, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η ΝΔ. Είναι με τις δυνάμεις της αδιαφάνειας, συμπαρατάσσεται με τις δυνάμεις που κρατούσαν την Ελλάδα πίσω;»

Όσον αφορά το έκτακτο τέλος ακινήτων που θα επιβληθεί, διευκρίνισε ότι αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες ακινήτων και όχι τους ενοικιαστές. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως αν ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του ενοικιαστή, το τέλος θα πρέπει να μετακυλύεται στον ιδιοκτήτη.

Απαντώντας σε ερώτηση για την αντίδραση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που δηλώνει ότι θα μπλοκάρει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος για τα ακίνητα, ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η χώρα δίνει έναν πατριωτικό αγώνα και θα έπρεπε αντί των κινημάτων «Δεν πληρώνω» να υπάρχουν κινήματα κατά του «λαδώματος» και κατά της μη έκδοσης αποδείξεων.

Μαύρη τρύπα ύψους 4,5 δισ. ευρώ εμφανίζει ο φετινός προϋπολογισμός σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών .

Σημειώνονται σημαντικές αποκλίσεις στο σκέλος των εσόδων και των δαπανών με αποτέλεσμα το έλλειμμα να διαμορφώνεται στο οκτάμηνο του έτους στα 18,1 δισ. ευρώ αυξημένο κατά 3,3 δισ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More