2.9.11

Καλό Φθινόπωρο. Να είμαστε όλοι εκεί.

Ραντεβού στο Σύνταγμα!

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>
Οι «Αγανακτισμένοι» δίνουν και πάλι ραντεβού, όλοι μαζί ενωμένοι, στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου με «ασπίδα» τους τις «Αποφασισμένες και Αγανακτισμένες Γυναίκες» της πλατείας.

Με σύνθημά τους: «Είμαστε Παντού - Κατακλύζουμε το Σύνταγμα», οι αγανακτισμένοι πολίτες των Αθηνών, αλλά και άλλων πόλεων της χώρας θα ξαναβρεθούν στο κέντρο της πόλης για να φωνάξουν για μία κόμη φορά και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση της χώρας.

Η κίνηση αυτή των πολιτών έχει χαρακτήρα όχι μόνο συμβολικό, αλλά καταδεικνύει και την επικρατούσα κατάσταση τόσο της πλατείας, όσο και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, που πλήττεται, με την γυναίκα της εποχής μας να καλείτε να κρατήσει τις ισορροπίες .

Έτσι, γυναίκες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν της προηγούμενες μέρες στο Σύνταγμα με σκοπό να συγκροτήσουν μια ομάδα που θα λειτουργήσει ειρηνικά, με σκοπό να μην επαναληφθούν τα αποτρόπαια επεισόδια του Ιουνίου.

Η προσπάθεια αυτή είχε άμεση ανταπόκριση μέσω διαδικτύου όπου πολλές γυναίκες έγραψαν τα σχόλια τους και καλούν όλο τον κόσμο να δημιουργήσει μια ανθρώπινη αλυσίδα με σκοπό την περιφρούρηση , πρώτα από όλα, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More