2.9.11

Χέρι - χέρι οι εθνομηδενιστές!

Αποκαλυπτικό στιγμιότυπο Καμίνη!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Δυο άνθρωποι, που ο καθένας με τον τρόπο του έχει «πληγώσει» την Ελλάδα, πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους μαζί. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και η καθηγήτρια Μαρία Ρεπούση βρέθηκαν μαζί στο εξοχικό της δεύτερης, στο Κυπαρίσσι Λακωνίας. Προφανώς τους ενώνουν πολλά και το κυριότερο ότι ο σύζυγος της κυρίας Ρεπούση, Κώστας Μπιτζάνης, τοποθετήθηκε από τον κ. Καμίνη διευθύνων σύμβουλος της «Τεχνόπολις» με μισθό μεγαλύτερο των 3.000 ευρώ μηνιαίως!
Λίγες ημέρες αφότου ο δήμαρχος της Αθήνας απαγόρευσε την τέλεση της προσευχής στις παιδικές κατασκηνώσεις, προφανώς επειδή κατ' επανάληψη έχει δηλώσει άθεος, και έκλεισε τη μία από τις τρεις πισίνες αποκλειστικά για την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», πήρε τον δρόμο για τη Λακωνία προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς από τα σοβαρά προβλήματα που σοβούν στον δήμο της Αθήνας, μαζί με την κυρία Ρεπούση.
Η καθηγήτρια, με το βιβλίο που έγραψε με την ομάδα της για την ΣΤ' Δημοτικού το 2007 προκάλεσε σημαντική αναστάτωση στην ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα για τις ιστορικές ανακρίβειες που αναφέρονταν, όπως εκ των υστέρων επεσήμανε και η Ακαδημία Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο της, η διανομή του οποίου ακυρώθηκε τον Οκτώβριο του 2007 έπειτα από απόφαση του τότε υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη, η οποία βασίστηκε στις κριτικές παρατηρήσεις της Ακαδημίας Αθηνών, έλεγε ότι η Μικρασιατική Καταστροφή είχε ως αιτία τον συνωστισμό των πολιτών στην προβλήτα!
Κατόπιν όλων αυτών είναι εμφανές ότι Καμίνη και Ρεπούση ενώνουν πολλά και γι' αυτό κάνουν μαζί διακοπές, ενδεχομένως σχεδιάζοντας τα επόμενα... χτυπήματά τους. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Καμίνης φέρεται να συζήτησε με τον κ. Μπιτζάνη αναλυτικά για τα θέματα του δήμου, μακριά από τους αντιδημάρχους του και τους συμβούλους του συνδυασμού του, οι οποίοι συνήθως του δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Αλλωστε έως τον περασμένο Ιούνιο ο κ. Καμίνης είχε χάσει τρεις αντιδημάρχους και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια έως το τέλος του χρόνου.

Φωτ: Στη γειτονιά της «δημοκρατίας», στην πλατεία Προσκόπων, «συνέλαβε» την Τετάρτη το απόγευμα ο φωτογραφικός φακός τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, να πίνει μπίρες με μεγάλη παρέα στο «Αερόστατο». Οποιαδήποτε «σημειολογία» της ακολουθούμενης πολιτικής της δημοτικής παράταξης που εκπροσωπεί με το «όνομα» του café-bar είναι οπωσδήποτε αυθαίρετη, αλλά πάντως αρκετά κοντά στη θλιβερή πραγματικότητα.
 

http://Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More