4.10.11

Τα καρντάσια μας...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ;

Περιοδικό Αζινλίκτσα 29-11-2011.

Ανακοίνωση του Μπουλέντ Αρίντς για την Ελλάδα
O αντιπρόεδρος της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς ανέφερε ότι κάποιες από τις δηλώσεις που έκανε στην διάρκεια ζωντανής εκπομπής σε τηλεοπτικό κανάλι της Προύσας παρεξηγήθηκαν.

Ο Αρίντς ανέφερε ότι κάποιες φράσεις του από την συνέντευξη που έδωσε σε ένα τηλεοπτικό κανάλι (Olay Tv) προκάλεσαν παρεξηγήσεις και είπε πως ¨ Λαμβανομένου υπόψη του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται σήμερα οι σχέσεις μας με την Ελλάδα, αλλά και των αμοιβαία φιλικών αισθημάτων που τρέφουν αμφότερες οι δύο πρωθυπουργοί, είναι φανερό ότι δεν πρέπει να δίνεται αφορμή για τέτοιες παρερμηνείες.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην γραπτή του ανακοίνωση ανέφερε ότι διάβασε προσεκτικά τις δηλώσεις του Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τις δηλώσεις που ο ίδιος έκανε σε θέματα σχετικά με την Κύπρο. Ο Αρίντς ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται τις ευαισθησίες της Ελλάδας και είπε πως ¨ Σκοπός αυτής μου της συνέντευξης ήταν να περιγράψω τη στάση της Τουρκίας, να δείξω σε πόσο καλό και φιλικό κλίμα έγινε η συνομιλία και να υπογραμμίσω αυτά που ανέφερε ο πρωθυπουργός μας στον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Φυσικά και ο Έλληνας πρωθυπουργός στην συνομιλία αυτή με τον πρωθυπουργό μας εξέφρασε την δική του θέση. Δυστυχώς βλέπω ότι κάποιες φράσεις από την συνέντευξη μου προκάλεσαν παρερμηνείες. Λαμβανομένου υπόψη του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται σήμερα οι σχέσεις μας με την Ελλάδα, αλλά και των αμοιβαία φιλικών αισθημάτων που τρέφουν αμφότερες οι δύο πρωθυπουργοί, είναι φανερό ότι δεν πρέπει να δίνεται αφορμή για τέτοιες παρερμηνείες.

Σχόλιο : Ο Αριντς δεν λέει ότι δεν ανέφερε ο Παπανδρέου τα γνωστά. Λέει ότι εξέφρασε την δική του θέση. Τώρα ποιά είναι αυτή….


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More